Før kampen: Stabæk 2 (Merk dere kamptidspunktet!)

Postet av Korsvoll IL den 8. Jun 2017

I morgen kommer serieleder Stabæk 2 på besøk til Korsvoll. Mens Korsvoll står med solide 7-0-1 etter 8 kamper, så har Stabæk 2 fortsatt til gode å avgi poeng og står med 8-0-0. Stabæk 2 er et lag preget av mye unge spillere, og har mange med på aldersbestemte landslag.

Det er ikke mer enn et drøyt år siden at Korsvoll hadde A-laget til Stabæk i kne i 1.runde i cupen i 80 minutter, så det er med andre ord ingen grunn til å tro at Stabæk 2 skal få det noe lettere i morgendagenskamp.

Adrian Thun fikk æren av å sette inn målet når Korsvoll møtte A-laget til Stabæk i fjorårets cupkamp, han har ingen planer om å holde igjen når Stabæks nestbeste menn tar turen til Korsvoll på fredag.

For Korsvoll sin del er er stallen preget av et par mann ute med sykdom, mens andre fortsatt sliter med småskader. Allikevel så er gutta etter rapportene fast bestemt på at Stabæk 2 skal få jobbe hardt for å opprettholde sin perfekte sesong.

I og med at det nå er landslagssamlinger på de aldersbestemte lagene, ligger alt til rette for at Korsvoll skal ha en mulighet for å gi Stabæk 2 deres første tap og gjenerobre tabelltoppen, da Stabæk 2 ikke har mindre en 6(!) mann borte på U18-landslagssamling. Selv om 2.lag gjerne roterer en del på hvem som spiller, har Stabæk 2 vært et stabilt lag, som har stilt med mange av de samme spillerne i hver kamp. Hva de møter opp med i morgen kveld klokken 18.30 på Korsvoll er derfor høyst usikkert.

Korsvoll vet samtidig at de ikke kan gjøre annet enn å gi maks i morgen for å ha en mulighet til å kunne ta helga med 3 poeng i bagen.

Vi håper så mange av dere som mulig utsetter fredagstacoen med et par timer, for å få sett et ordentlig toppoppgjør på Korsvoll kunstgress i morgen, dette kan bli en meget god og temposterk kamp, og når både Korsvoll og Stabæk 2 som til sammen har spilt 16 kamper, hvor ingen av kampene har endt 0-0, drister vi oss til å garantere mål også i morgen.


Kampstart: Fredag 18.30, vi ses!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.