Rekordstor interesse for klubbens fotballskoler

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 1. Jun 2016

Fjorårets fotballskoler slo rekord i antall påmeldte. Aldri har flere barn tilbrakt første og siste uke av sommerferien på Korsvollbanen. Påmeldingene til årets fotballskoler strømmer på, og det ser ut til at det blir ny rekord igjen i 2016. Les intervju med sportslig ansvarlig Eivind Sollie her.POPULÆRT: Mange barn ønsker å bruke to uker av sommerferien på Korsvolls fotballskoler


- Det må selvsagt være et tegn på at vi gjør noe riktig, men vi ønsker uansett hele tiden å forbedre oss. Det er aldri helt perfekt, fastslår Eivind Sollie, sportslig ansvarlig for Korsvoll Tine Fotballskole.

Det er fare for at ikke alle som ønsker å delta får plass - noe de har opplevd før.

- Vi har ikke flere baner enn de vi har, så et sted sier det stopp. Slik det ser ut nå blir det nok fullt før påmeldingsfristen, fortsetter han.

Men anleggsutviklingen gjør at det kan bli plass til flere enn tidligere.

- Forhåpentligvis har 5er-banen vår fått kunstgress til uke 33. Det gjør at vi får noe bedre kapasitet, sier Sollie.


Mange søknader om instruktørjobb

Det er ikke bare mange barn som ønsker å være en del av fotballskolen. Jan Solland og Eivind Sollie har en større søknadsbunke fra instruktører enn noensinne.

- Det som er synd med så mange søkere er at vi dessverre må si nei til flere, men vi er glad for at det å jobbe på fotballskolen oppleves som attraktivt.

Sollie er godt fornøyd med å ha mange kvalifiserte instruktører.

- Å ha kompetente instruktører er avgjørende for å få god kvalitet på aktiviteten. Alle instruktørene er fra egne rekker, og de aller fleste er tilknyttet A-laget, forteller han.

Det er under en måned til den første fotballskolen er i gang.

- Vi er godt forberedt og gleder oss enormt, avslutter Sollie.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.