Stig Markus Hovdal i 100, og 101

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 15. Apr 2018

I dag var det seriestart for Korsvoll i Norsk Tipping-ligaen avd 6. I strålende solskinn lå alt til rette for en underholdende kamp som vi forhåpentligvis skulle vinne. Om det ikke ble underholdning, så ble det hvertfall en underholdende kamp for den nøytrale tilskuer.

På motsatt banehalvdel stod et heltent Harstad IL. Som gikk rett i angrep fra start. Det var tydelig at Harstad ikke hadde tatt turen helt ned til Oslo for å tape, og gikk fra start høyt ut og pumpet baller langt. Allikevel klarte de ikke å skape de helt store mulighetene. Det intesive Harstad-trøkket fikk seg også et realt skudd på baugen da Torbjørn Melhuus avfyrer et skudd fra 20 meter, som havner rett i hendene på en Harstad-forsvarer, og dermed lå alt til rette for at Stig Markus Hovdal kunne score sitt 100. mål for Korsvoll IL. Kald som en fisk sendte Hovdal keeperen til høyre, og skjøt selv ned til venstre. 1-0.

Ikke det vanskeligste eller viktigste målet Stig har scoret for Korsvoll, men det blir uansett notert ned i historiebøkene.

Etter dette gikk lufta litt ut av Harstad-balongen, og det ser ut som vi får bedre og bedre kontroll på de lange ballene, og vi begynner å stå nye høyere i banen. Dette resulterer i at debutant Andreas Nordheim i det 23.minutt gjenvinner ballen gunstig skjærer inn i banen fra høyre og "dunker" ballen inn i hjørnet med venstreslegga si.

Vi gratulerer Andreas med en vel gjennomført debut og et helt greit mål...

Fra dette går det ikke mer enn 3 minutter før Harstad får en corner som servitører velger å serve på den mest effektive måten som fins; Skru den rett inn i mål på egenhånd, 2-1. 

Selv om vi har store muligheter igjennom hele 1.omgang til å kontre på et Harstad-lag i ubalanse, klarer vi sjelden å utnytte dette til det helt store, helt til Adrian Thun blir spilt glimrende igjennom på et bakromsløp. En Harstad-forsvarer på etterskudd så dermed få andre alternativer enn å legge Adrian Thun i bakken. Ny straffe til Korsvoll. Denne gangen velger Stig å sende keeperen til venstre og ballen til høyre. 3-1 blir dermed pauseresultatet.

I pausen føler vi at vi har grei kontroll på et langtslående Harstad-lag. Bare vi holder oss disiplinerte så er 3 poeng i lomma. Men den gang ei....

Det går ikke mer enn 5 minutter av 2.omgang før keeper Marcus Kristiansen må plukke ut ball nummer 2 fra eget bur, etter et innlegg fra venstrekanten til Harstad. Etter dette får det slag i slag, og for undertegnede blir resten av kampen en blanding av kaos og skuffelse. Her følger en kjapp oppsummering: 

I det 64.minutt får Anders W. Kogstad sitt andre gule kort for dagen, og blir dermed sendt i garderoben. Vi er da 10 mot 11

I det 79.minutt scorer Harstad nok en gang på corner, og i etterkant blir kaptein David Lundström utvist for sitt gule kort nummer 2.

9 mot 11 og fortsatt 10 minutter igjen...

Vi klarer dessverre ikke holde unna helt ut og Harsta går opp i ledelsen for første gang i kampen i det 86.minutt.

Korsvoll kaster alt vi har i angrep, blir tatt i ubalanse og Erlend B. Saur ser seg nødt til å takle en Harstad-spiller som siste mann. 8 mot 11...

Selv om vi kjemper tappert blir det lett match for Harstad på slutten og 3 minutter på overtid setter de sluttresultatet til 3-5.

Vi gjennomfører en god 1.omgang, men klarer ikke være disiplinert nok når det gjelder som mest. Det blir i så måte et flaut 3-5 tap. Heldigvis trenger vi ikke vente lenger enn til onsdag før vi har muligheten til å reise kjerringa.

Da er det nemlig første runde i NM på Korsvoll. Da håper vi å kunne ta revansj mot et Lørenskog-lag med en gammel Korsvoll spiller på laget, nemlig målmaskinen Andreas Storsveen Romæren. Vi ses!


Det sies at trenerteamet allerede har planen klar til onsdagens kamp, ryktene nevner også at rom på Grand-hotell allerede er booket til cupfinale-banketten....


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.