Før kampen: Lørenskog 2

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 20. Mai 2016

Forrige helg endte det i årets første tap i serien hjemme mot Skjetten. Undertegnede var ikke selv til stede, men etter rapportene å dømme var det fullt fortjent seier da vi var rett og slett for dårlige på det meste. I morgen er det klart for å reise kjerringa igjen. På motsatt banehalvdel står da Lørenskog 2.

Lørenskog 2, klarte forrige helg å ta en sterk 1-0 seier borte mot Lyn. Hva slags lag de stiller med varierer noe, litt avhengig av hvordan skadesituasjonen til A-laget ser ut. De har gjort det bra hittil i år og ligger på en 4.plass, og har like mange poeng som oss. Det er derfor ventet en hard kamp om poengene i morgen.

Christian Helseth Sparre kan både spille stopper og midtbane, møt opp på Rolvsrud å se hvilken plass han vil dominere i morgendagens kamp.

For Korsvoll sin del har vi en god del spillere ute til denne kampen av forskjellige grunner. Det blir derfor noen endringer på laget fra de foregående kampene, da både David Lundström, Stian Saugnes Divaris, Lasse Alexandersen, Daniel Moen Hansen og Lasse Brandal er borte til morgendagens kamp. Vi har en god og stor tropp, og vi har derfor full tillit til at de som kommer inn, vil gå inn å ta muligheten på en glimrende måte.

Kampen spilles borte klokken 13.00 på Rolvsrud kunstgress, så gjerne ta turen å se om vi kan fortsette å kapre poeng. Serien er meget jevn så hvert eneste poeng kommer til å telle når vi summerer opp til slutt.

Vel møtt!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.