Før kampen: Kjelsås 2

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 3. Mai 2016

I kveld klokken 18.30 er det klart for den første hjemmekampen på nytt kunstgress for A-laget oppe på Korsvoll. På motsatt banehalvdel står Kjelsås 2, som har startet sesongen med en seier og to knepne tap. A-laget til Kjelsås har hatt en noe tung start på sesongen grunnet mye skader, men mange av de spillerne er etter ryktene på vei tilbake, noe som betyr at de fort kan stå på motsatt banehalvdel i kveld når vi møter Kjelsås 2.

Lasse Alexandersen traff tverrliggeren sist kamp, og skal etter ryktene ha skrudd et knepp ned på siktet før kampen mot Kjelsås 2.

For vår egen del er det nå 10 dager siden sist kamp. Som kjent endte det med en 2-0 seier på en relativt dårlig dag borte mot Manglerud Star. I kveld bør det ikke være noen slitne ben på Korsvoll, hvis vi skal ha et håp om å beholde alle poengene på vestsiden av Akerselva. Vi står foreløpig med 4 poeng på de første to kampene og håper å kunne komme igjennom uka (kamp igjen på fredag mot Lommedalen) ubeiseret.


Vi håper alle på Korsvoll kjenner sin besøkelsestid i kveld og møter opp å støtter laget, på det som forhåpentligvis blir den første av utallige seiere på det nye fantastiske kunstgresset.

Vel møtt!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.