Før kampen: Manglerud Star

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 21. Apr 2016

Lørdag 23.april er det klar for årets andre serierunde. Forrige uke ble en minneverdig uke, med kamp mot Stabæk i cupen og Lyn på bortebane i serien. To kamper som vi kom oss helskinnet og med æren i behold ut av. 4-1 tap mot Stabæk og 1-1 mot Lyn er absolutt akseptabelt. Selv om det kostet ekstremt med krefter for gutta.

Etter en rolig treningsuke hvor vi har forsøkt å spare opp litt overskudd igjen, satser vi for fullt for å kapre årets første 3-poenger mot et MS-lag som etter to tøffe kamper mot god motstand står med 0 poeng og 1-7 i målforskjell.

Manglerud Star som er nyopprykket, skal uansett ikke undervurderes da de i løpet av vinteren har hatt noen utskiftninger, og resultatene i de to foregående kampen har ifølge rapportene vært noe flatterende.

Korsvoll står som kjent med 1 poeng på 1 tellende kamp (kampdato for den utsatte kampen mot Lommedalen er fortsatt ikke klart). Selv om det er meget tidlig å begynne å studere tabellen nøye i sømmene, er vi allikevel ivrige på å få en så god start som overhodet mulig.

Lasse Brandal fikk ikke åpnet årets målkonto i serien mot Lyn, og satser derfor på dobbel uttelling borte mot MS.

Det er ingen skader å rapportere om til kampen mot MS, men litt rotasjon på laget kan det allikevel bli sammenliknet med de to foregående kampene.

Kampen spilles borte på Manglerud, og vi håper så mange som mulig av dere fra Korsvoll tar turen i solskinnet. Vel møtt!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.