Stabæk blir første hinder for Korsvoll i cupen

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 1. Apr 2016

I dag ble første runde av NM satt opp, og spenningen var stor med tanke på om vi kunne vente oss storfint besøk til Korsvoll kunstgress. Første hinder på veien mot Ullevål, blir en gigantisk utfordring!

Onsdag 13.april kommer Tippeliga-laget Stabæk til Korsvoll Kunstgress for å måle krefter med våre gutter.


-Vi hadde drømt om dette, og gleder oss nå ekstremt til å lage folkefest på Korsvoll. Selv om vi har noen saftige lokaloppgjør mot Lyn senere i år, så blir nok dette den største kampen på Korsvoll ikke bare i år, men de siste 10 årene. Jeg regner med at publikum kjenner sin besøkelsestid. Så skal ihvertfall vi som verter, gjøre vårt ute på banen. Allikevel tror jeg vi skal være meget forsiktig med å garantere en hjemmeseier, men det skal aldri være lett å slå Korsvoll på hjemmebane og det håper vi at Stabæk også får merke, sier Korsvoll-trener Trygve By.


Hva gjelder meritter i cupen har Stabæk litt mer å slå i bordet med enn det Korsvoll har. Vant cupen sist i 1998.

Korsvoll på sin side har foreløpig kun fått deltatt på cupfinalen som dugnadsarbeidere i kioskene. Samtidig som man ikke skal glemme at Korsvoll klarte å holde Stabæk til ekstraomganger i 2007 (etter at daværende Korsvoll-keeper scoret rett før slutt).

Vi inviterer derfor til folkefest på Korsvoll kunstgress og håper hele Korsvoll kommer for å støtte Petter Solland og Trygve By sine menn. Det vil være noe optimistisk å satse på seier i denne kampen, men vi skal huske på at cup er cup.

Mirakler kan skje, og kanonen skal ihvertfall vaskes slik at den er klar for en eventuell cupbombe på Korsvoll Kunstgress!

Vi kommer tilbake med mer senere.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.