Korsvoll jente banens beste i Toppserien

Postet av Korsvoll IL den 25. Apr 2022

Kamilla Melgaard blei denne serierunden kåra til banens beste i toppseriekampen mellom Avaldsnes og Lyn. Kampen gikk på Avaldsnes på Karmøy, og Kamilla skåra ett av Lyns to mål i kampen.

Vi i Korsvoll er utrolig stolte av Kamilla. Hun spilte i klubben fra hun var seks sju og fram til og med 2017. Fra 2018 gikk hun over fra barne- til ungdomsfotballen og skifta klubb til Lyn, hvor hun raskt etablerte seg på deres sterke jenter 15-lag. Kamilla, som er født i 2005, har ikke sett seg tilbake siden. Hun kom inn på sone og kretslag allerede mens hun var i Korsvoll, og i 2021 debuterte hun for jenter 16 landslaget. Hun har siden vært fast inventar på aldersbestemte landslag, og spilte alle kampene for U17 laget som kvalifiserte seg til EM i vår. I mai skal hun sammen med resten av laget til Bosnia og møte Spania, Frankrike og Finland som ett av åtte lag i sluttspillet.

Sesongen 2021 fikk Kamilla debuten sin i toppserien for Lyn, og siden da har hun spilt 17 kamper i angreps eller midtbanerekka deres. På søndag fikk hun også sin første skåring. Med dette er Kamilla en av Korsvolljentene med størst suksess på banen noen gang, og vi mistenker at hun kommer til å bli fremst av alle.  

De av oss som kjenner Kamilla fra Korsvollbanen vet at det ligger en uhorvelig treningsinnsats bak resultatene. Målretta vilje og timevis med og uten ball. Men vi kjenner også Kamilla som en lagspiller med hjerte for alle hun spiller med, ydmyk og positiv og en spiller som alltid har hjerte bankende utpå trøya når hun er på banen. Ingen som var til stede kommer noen gang til å glemme innsatsen hennes i kvartfinalen i Dana-cup i 2017. Og alle som har spilt med henne kommer til å heie på henne i alle kampene hennes framover.

Med kåringa til banens beste mot Avaldsnes, ga Kamilla også en gave til Korsvoll på ti tusen kroner. Dette er penger som Norsk tipping gir til banens beste i TV-sendte toppseriekamper, og som spillerne så skal gi videre til en klubb som har betydd noe for dem. Det er ikke fritt for at noen av oss fikk klump i halsen da vi hørte dette. Tusen takk skal du ha Kamilla. Lykke til både i EM og i Lyndrakta. Du har oss i Korsvoll i ryggen hele veien til pokalene!

 

Aslak Sira MyhreKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.