Har «makker» men søker hovedtrener - Korsvoll håndball søker engasjert trener til sin Jenter 2006 gruppe

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 15. Jun 2021

 

Du må ha et ønske og et engasjement til å ville videreutvikle denne positive jentegjengen med 13 spillere. Du må kunne se hver enkelt spiller og løfte dem frem slik at de opplever mestring både på trening og kamp. Vi ønsker en trener som, i tillegg til å utvikle håndballferdighetene, er opptatt av å bygge team og ha fokus på det sosiale. Det skal være morsomt å komme på trening. Jentene har skaffet «makker» til deg, men vi trenger en som tar hovedtreneransvar. Altså; vi har allerede et meget positivt tilskudd til deg som er sulten på å trene en sprudlende gjeng med ungdommer.

 

VI SØKER TRENER SOM…

  • gjerne har erfaring fra ungdomshåndball
  • det er en fordel med trenererfaring fra før, men du kan også være aktuell dersom du har spilt/spiller håndball og er i gang med et trenerstudium eller lignende.
  • er faglig sterk
  • har evne til å utvikle hver enkelt spiller
  • er bestemt og handlekraftig, og med godt humør
  • har gode kommunikasjonsferdigheter
  • er sulten på utvikling, både på egne og lagets vegne
  • gyldig politiattest.

 

LITT OM JENTENE

Jentene har trent og spilt sammen i 8 – 9 år. Det er en meget sammensveiset og positiv gjeng, som elsker håndball og det å være sammen som et lag. Det sosiale er viktig, noe som har vært en viktig nøkkel for harmonien vi har i gruppa. De går nå i 9. trinn på ulike ungdomsskoler - Nordberg, Engebråten og Marienlyst. I den begrensede «korona-sesongen» har vi, når hallene har vært åpen, trent sammen opp til 4 ganger i uken. Kommende sesong ser vi ut til å få hall-tid 3 kvelder pr uke.

Det er et godt oppmøte på trening, med en oppmøteprosent på over 80%. Ferdighetsmessig er det et jevnt nivå på spillerne, og en forholdsvis jevn fordeling over posisjoner. De har til og med en egen lagsang du kan finne på Spotify – «Korsvoll Gørsla Rocks».

 

NESTE SESONG

Vi kommer til å ha 1 lag påmeldt i regionserie, 1 lag i Regioncup kommende sesong. Forhåpentligvis vil det nå åpnes opp slik at vi også kommer oss på Cup`er.

 

TILTREDELSE

Etter avtale, og så fort som mulig. Lønn etter avtale.

 

LOKALISERING: Korsvolls lag trener kommende sesong i ulike haller; i Kringsjåhallen, Hovseterhallen og/eller NIH. I skrivende stund er det endelig i gang med bygging av egen idrettshall for klubben; nemlig Korsvoll flerbrukshall. Jippi!

 

ARBEIDSTID

Kveldstid 2-3 dager i uken, alt ettersom hva man avtaler med assistenttrener, som er på plass. Det vil også bli helgearbeid i forbindelse med kamper og cuper.

 

KURS

Vi ønsker å videreutvikle våre trenere og tilbyr både interne og eksterne trenerkurs.

 

OM KLUBBEN

Korsvoll IL er en breddeklubb på Korsvoll i Oslo. Korsvoll IL har fokus på å beholde flest mulig lengst mulig i idretten, og der verdiene samhold, inkludering, engasjement og opplevelser står sentralt. Det jobbes for tiden også med å få på plass en ny sportslig leder i klubben.

 

Er du den allsidige og motiverte treneren vi er på jakt etter så nøl ikke, ta kontakt med styreleder Anne-Lise Hektoen; korsvollil@ronhandball.no for mer informasjon, eller på telefonnummer 93067170.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.