Korsvolljenter dømte regionscup-finale

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 1. Apr 2019

2 av våre 2001-dommere, Tuva og Vigdis, fikk i helgen æren av å dømme en av finalekampene i regionscupen i NHF region Øst (Oslo, Akershus og Østfold).Gøy for jentene, klubben og regionens dommerutvikler som har veiledet dem på kamper de 2 siste sesongene. Jentene fikk gode tilbakemeldinger etter kampen, vi er stolte av dere!

Et av finalelagene har lagt ut et filmklipp fra kampen her.


Dommerutvikling i håndballen starter med et barnehåndballdommerkurs. Dette kurset kan man ta det året man fyller 14 år og man kan deretter dømme 9-11 årskamper på hjemmebane.

Når barnehåndballdommerne har fått litt erfaring kan de gå neste kurs og bli en av klubbens kvotedommere. Avhengig av antall lag vi melder på seriespill må klubben stille med et visst antall kvotedommere.

Korsvoll håndball har mange ungdommer som har gått ett eller to dommerkurs og som gjør en super jobb for klubben på håndballbanen. 

Denne sesongen har vi hatt flere dommerpar med i regionens "utviklingsbobler", dvs. at de veiledes og følges opp av en av regionens dommerutviklere, Tuva og Vigids er ett av disse parene.


Heia dommeren!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.