Tung start på sesongen 2018, men lenge igjen

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 4. Mai 2018

A-laget har så langt i år spilt 4 tellende kamper, 3 seriekamp og 1 cupkamp. I motsetning til i fjor hvor vi spilte 8 seriekamper før første tap kom, så poengene i år latt vente på seg. Fasit så langt er 4 tap og 4-11 i målforskjell. Det er uansett langt ifra noen panikkstemning i gruppen, og revansjelysten er stor i gruppa før morgendagens seriekamp bort mot Junkeren. Junkeren har i motsetning til oss startet sesong godt med 2 seire og 1 tap. Blandt disse to seirene kan det nevne en overkjøring man sjeldent ser på dette nivået, da de knuste Sortland 14(!)-0, før de deretter fikk stryk av Lyn i seriekampen etter.

Andreas Nordheim(til venstre) har hatt en god start på sin karrierre i Korsvoll og står foreløpig med 2 mål. I morgen jakter han mål og poeng sammen med resten av gjengen.


Junkeren er lokalisert i Bodø, og består av mange spillere som har vært innom Bodø/Glimt, men som ikke nådde helt opp. Spillestilen dems kan i så måte beskrives som en litt blekere kopi av Bodø/Glimt, hvor 4-3-3 selvsagt er formasjonen man spiller. 

Selv om resultatene våre i år ikke har fått det frem, har vi tidligere vist at det er en formasjon som passer oss godt. Bare vi denne gangen klarer å temme det Nord-norske kruttet, så satser vi i morgen på årets første 3-poenger borte i Nordlandshallen. Hvis du av en eller annen grunn ikke fikk plass på flyet til Bodø i morgen så kan du følge kampen live her:

https://pluss.nettavisen.no/direktesending/regionsligaen/junkeren/junkeren-korsvoll/v/5-91-31121

Husk at dere kan se denne og fremtidige kamper live (og opptak) på Nettavisen NA+. (Kun kr 1,- første måned). Se kampoversikt og logg inn her: https://pluss.nettavisen.no/vis/norgessporten/#/

Vi ønsker gutta en god reise opp, og forhåpentligvis en enda bedre reise ned igjen med 3 poeng i bagasjen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.