Før seriestart: Harstad IL

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 13. Apr 2018

Fuglene kvitrer, grusen blir ryddet bort og de ivrigste mosjonistene har endelig innsett at planker er et dårlig valg av fremkomstmiddel i nordmarka. ENDELIG er fotballsesongen her!!! Ta på Korsvoll-drakta og møt opp Søndag klokken 16.00 når Korsvoll tar i mot Harstad IL til seriestart! (Alle i Korsvoll-drakt under 16 kommer gratis inn i sesongen 2018)


Stig Markus Hovdal jakter mål nummer 100 i A-lagsdrakten denne sesongen, det kan skje allerede på søndag.


Den fantastiske fjorårssesongen som endte med 4.plass og direkte kvalifisering til 1.runde av NM er glemt, med unntak av noen deilige minutter på Bislett som viste alle romantikere at fotball handler om å score mål, ikke trille ball.

Etter at en av verdens lengste fotballoppkjøringer endelig er ferdig, er det derfor på tide og se fremover. Som nevnt tidligere har Korsvoll i år havnet i gruppe med 10 Nord-norske lag, i tillegg til noen gamle kjenninger fra Oslo-området. Det er derfor duket til en sesong med mange spennende oppgjør på Korsvoll-banen med lag som de fleste, med unntak av de mest ihuga fotballkjennere, forbinder med nordlys, polarsirkelen, midnattssol og isbjørner....

Vi ser derfor med spenning frem til søndagens oppgjør når vi da skal ønske Harstad velkommen til hovedstaden.


Så er selvsagt spørsmålet; Hva kan vi forvente av A-laget i årets sesong?

Det vi kan forvente er et lag som går ut på banen for å vinne hver eneste kamp. Vi har flere ganger de siste sesongen vist at vi kan hamle opp med absolutt alle lag i denne divisjonen, og vi har for vane og ta poeng fra seriefavoritten på andre siden av svenskemuren. (De siste to årene har vi møtt Lyn 4 ganger, det har endt med 3 uavgjorte og 1 tap). I Korsvoll spiller vi ikke for penger, men for ære og stolthet. I år som i fjor så har vi en gjeng som hater å tape fotballkamper, noe vi for alvor har tenkt å vise i år også. Hvor vi ender opp til slutt får du spå i kaffegruten...

Korsvoll Fotball sitt bilde.

Trenerteamet vil også i år bestå av Petter Solland og Trygve By, og de sprudler av glede over at sesongen sparkes i gang igjen...

Av overganger har det vært relativt mye som har skjedd, med reisebelastningen som blir i årets sesong har vi utvidet stallen noe, samtidig som noen har valgt å prøve lykke andre steder: Andreas Storsveen-Romøren (Lørenskog), Chima (Lyn), Joakim Schreuder (Ready) og William Lloyd (Gjelleråsen), mens Christian Helseth Sparre (lagt skoene på hylla for en liten stund) har alle valgt seg nye utfordringer før årets sesong. Vi takker dem alle for innsatsen og gleden de har vært med på å skape på Korsvoll det siste året!

Anders Winther Kogstad sitt bilde.

Villiam Strømme med fortid fra bla Skeid, Lyn og Randesund er tilbake i Korsvoll etter to år i Frigg.

Heldigvis har vi fått inn et par kjente (og noen ukjente) spillere til varmen i Korsvoll: Villiam Strømme (Frigg), Torstein Alvestad (Frigg), Andreas Nordheim (Skeid), Daniel Aannerud (Rilindja), Jacob Nyembo (Langhus), Benediktas Jakavicius (Panerys Vilnius) og Abu Secka (Gøy-Nor) har alle kommet inn i gruppa.


Målet for sesongen er som vanlig å vinne hver eneste kamp, noe vi vet gruppa er god nok til å kunne gjøre. Samtidig lever ikke vi i drømmeland heller, så beholder vi plassen i 3.divisjon så skal vi være godt fornøyd med sesongen 2018.

Første hinder på veien til fornyet kontrakt er Harstad IL, som vi tar imot på Korsvoll søndag 15.april klokken 16.00. Så hva vet vi om Harstad egentlig, ikke så veldig mye. De endte fjorårssesongen på en solid 6.plass i sin avdeling, og har spilt to tellende kamper hittil i år, begge kvalifisering til NM. Disse kampene har endt med 3-1 seier(Grand-Bodø) og 3-2 seier (Salangen). Det vi hvertfall vet er at mange av Romeriks-lagene fikk seg et sjokk i fjorårets sesong over trøkket lagene fra nord viste i hver eneste kamp, og vi skal heller ikke være så naive og tro at Harstad reiser 160 mil tur-retur på søndag for å gi oss 3 poeng gratis. Her må hver duell kjempes for, vi håper derfor også at du møter opp på Korsvoll, for å støtte gutta i blå nå på søndag klokken 16.00.


Vi ses!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.