Akademilag/Samarbeidslag J04-J06

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 18. Apr 2017

Jenter født 2004-2006 har et eget samarbeidslag som spiller 9'er i J13 Nivå 1. Tilbudet er ment som et tillegg til trening og kamp med egen årgang.Klubben stiller med trener til laget, som har treninger fredager 15:30-17:00. Treneren er Waqas Afgan som i tillegg til samarbeidslaget er trener på J14, J16 og J19.

Både fordi laget tar utgangspunkt i akademitreningene, og for å dekke kostnader knyttet treninger og kamper er det krav til at spillerne som deltar på laget er påmeldt minst 1 dag i uken på KA. Påmelding gjøres her: https://goo.gl/forms/s8ZRVVhn9p3ht56x2.

Det er i utgangspunktet også en forutsetning for deltagelse å møte på lagets trening på fredager. Treningene vil være rettet mot taktisk trening, slik at jentene lettere håndterer 9'erfotballen som er nytt for de fleste. Samtidig er det også viktig at jentene trener sammen for å bli mer samspilte.

Laguttaket blir gjort av lagets trener i samråd med årgangsansvarlige på de aktuelle årgangene. Christian Brinch (årgangsansvarlig J05) styrer Spondgruppen for jentene. Han kan kontaktes på cnbrinch@gmail.com dersom det er spørsmål om Spondgruppe og enkeltkamper.

Kampoppsett ligger på følgende side: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=188757

Øvrige spørsmål kan rettes til sportslig leder Frank Ruben Sommerseter Olsen, på Frank@korsvollfotball.noKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.