Korsvoll G05 starter året med cupseier i Kurland!

Postet av Korsvoll IL den 15. Jan 2017

Det ble en flott start på året for Korsvolls 05-gutter. Kurland FK inviterte til turnering i Fjellhamarhallen i G04-klassen, og våre gutter gjorde det kjapt klart at de hadde alvorlige hensikter. Guttene vant pulja si etter tre gode kamper på lørdag.

Søndagens semifinale mot Skjetten ble en tett affære som våre gutter vippet til en 3-2- seier.

I finalen møtte vi Bjørkelangen og Korsvoll scoret tre mål før motstanderen kvitterte to ganger. I andre omgang ble vi presset bakover og gutta fra Aurskog øynet håp da de både utlignet og tok ledelsen. Våre gutter ga imidlertid ikke opp og like før slutt utlignet Aleksander til 4-4.

Ekstraomganger med golden goal ventet, og trener Tonby samlet laget til siste innsats. Vi gikk rett i angrep, Kristoffer spilte gjennom Jonas som var nådeløs alene med keeper. Ballen suste i mål og Korsvollguttene i ekstase.
Super innsats av alle og en flott start på sesongen.


Foran: Kristoffer, Henrik, Aleksander

Bak: Jonas, Jakob, Lars, Sigurd



G-max Storo ny leverandør

Postet av Korsvoll IL den 2. Jan 2017

Korsvoll IL har inngått leverandøravtale med G-max Storo om levering av Adidas-produkter de neste 4 årene. Det betyr at fra 1. januar må vi kjøpe utstyret vårt på G-max Storo og ikke på Torshov sport, som tidligere. Det er ikke sikkert at alt er på stell fra dag 1. Les mer...