Korsvoll J06-spiller er en av minihåndballjentene 2017

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 13. Nov 2016

Gjennom et helt år får 16 utvalgte jenter, Minihåndballjentene, være maskoter for sine store forbilder Håndballjentene, og Kaja Tomasine (10) som spiller på Korsvoll J06 fikk nylig beskjed om at hun var en av de utvalgte sammen med 15 andre jenter fra hele Norge.

Mer enn 1500 jenter søkte i år om å bli Minihåndballjente. Bare 16 jenter slapp gjennom nåløyet etter å ha skrevet søknader som skilte seg ut og å ha skrevet om hvorfor nettopp de skulle bli valgt ut. I søknadene skriver de om hvor mye håndball betyr for dem, at de vil lære av de beste for å bli bedre og hvordan de ser opp til sine forbilder, men også om det å kunne dele dette og glede lagvenninne sine.

Gjennom året får alle minihåndballjentene være med på landslagsuttak, landslagssamling og en landskamp. Alle jentene får sin egen mentor som vil være det gjennom et helt år og det største er nok den dagen de får besøk av mentoren sin på sin egen trening.

Kaja var så heldig å få sitt store forbilde Nora Mørk som mentor, så når hun en dag kommer på besøk til laget hennes på trening i Kringsjåhallen blir det nok ekstra ståhei.

"Minihåndballjenter" er et prosjekt i regi av Gjensidige i samarbeid med Norges Håndballforbund hvor 16 jenter fra ulike steder i Norge får være maskoter for damelandslaget i håndball. Minihåndballjentene er i alderen 9-12 år, og har til felles at de ELSKER håndball. Mange av jentene drømmer nok selv om å komme på landslaget en gang.


Se også innlegg på nab.no: http://nab.no/sport/hun-er-plukket-ut-til-a-fa-nor...Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.