Korsvoll søker trenere til ungdomshåndballen

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 15. Des 2019


Korsvoll IL håndball søker trenere til ungdomshåndballen. Vi trenger både hovedtrenere og trenere som kan bidra med ekstra kompetanse og ressurser i enkelte årganger en eller flere økter pr uke.


Krav til trenerne: 

  • Det er en fordel med trenererfaring fra før, men du kan også være aktuell dersom du har spilt/spiller håndball og er i gang med et trenerstudium eller lignende. 
  • Du må være motivert for å jobbe med ungdommer for å utvikle både individuelle ferdigheter og det kollektive spillet.
  • Være med å bidra til et godt miljø i årgangen på tvers av lag og nivå i seriespill.
  • Evne til samarbeid med eldre ungdommer og foreldre som er med som trenere og lagledere.
  • Kunne motivere og inspirere ungdommene.
  • Beherske norsk muntlig og skriftlig.
  • Gyldig politiattest.


Korsvolls lag trener vanligvis i Kringsjåhallen, Nydalen idrettshall og på NIH. Hjemmekampene spilles vanligvis i Kringsjåhallen. Ungdomslagene trener 3 ganger i uken, i tillegg er det ønskelig at trenerne kan være med på kamper i helgene samt kurs i forbindelse med temaserien, et utviklingstiltak i regi av NHF region øst.


Våre ungdomslag:


G12 (2007): 15 ivrige gutter med lag på nivå 2 i regionserien og temaserien. Ble rundens lag i høstens første runde.


J12 (2007): 35 positive jenter som kjenner hverandre godt, og trenerne for denne flotte gjengen får en unik mulighet til å utvikle laget videre. Støtteapparatet utgjøres av en engasjert og aktiv foreldregruppe. 4 lag i regionserien og 1 lag med i temaserien.


G13 (2006):  19 ivrige gutter med lag påmeldt på både nivå 1 og 2 i regionserien og temaserie. Fra sesongen 19/20 sammensatte lag i samarbeid med naboklubben og de har i løpet av høsten fått til et godt sosialt miljø og godt samspill.


J13 (2006): 22 flotte jenter med 2 lag i regionserien og 1 lag i temaserien, alle på nivå 2.


G14 (2005): ): En stabil gruppe på 18 spillere med godt miljø og mange ivrige gutter som har spilt håndball sammen i flere år på et bra sportslig nivå. Lag på både nivå 1 og 2 i regionserien og 1 lag i temaserien.


J14 (2005): 25 ivrige jenter med lag på nivå 1 og 2 i regionserien og 1 lag i temaserien.


J15 (2004): 17 positive jenter trenger ny hovedtrener fra januar 2020, se egen annonse: https://www.korsvollil.no/blog/post/151889/korsvoll-il-handball-soker-engasjert-hovedtrener-til-17-supersporty-og-motiverte-handballjenter


Med unntak av J12, som har ungdommer som hovedtrenere, og J15, som har hatt innleid hovedtrener, har alle lagene foreldre som hovedtrenere og eldre ungdom som medtrenere. Håndballen krever mer fra trenerne etterhvert som spillerne blir eldre og kommer på et såpass høyt nivå og aktivitetsmengde at det kan være behov for mer kompetanse og ressurser. Vi ser derfor etter en eller flere engasjert trenere som ønsker å bli en del av våre trenergrupper.


Korsvoll IL har fokus på å ha med flest mulig lengst mulig i idretten, og verdiene SAMHOLD – INKLUDERING – ENGASJEMENT – OPPLEVELSER skal være sentrale i utviklingen av laget og spillerne.


Oppstart i januar 2020 etter nærmere avtale.


Spørsmål om stillingene kan rettes til Anne-Lise Hektoen på mobil 93067170 eller pr. mail til korsvollil@ronhandball.no


Det skal være gøy for alle å spille håndball i Korsvoll Håndball!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.