Korsvoll IL håndball søker engasjert hovedtrener til 17 supersporty og motiverte håndballjenter

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 26. Nov 2019

Korsvoll IL håndball søker trener til jenter 2004. Du må ha et brennende ønske og et engasjement til å ville videreutvikle en positiv og sammensveiset jentegjeng. Du må kunne se hver enkelt spiller og løfte dem frem slik at de opplever mestring både på trening og kamp. Vi ønsker en trener som er opptatt av å bygge team og ha fokus på det sosiale. Det skal være morsomt å komme på trening.

Korsvoll IL er en breddeklubb på Korsvoll i Oslo. Korsvoll IL har fokus på å beholde flest mulig lengst mulig i idretten, og der verdiene samhold, inkludering, engasjement og opplevelser står sentralt.

Kvalifikasjoner til deg som trener:

  •          Har erfaring fra barne-/ungdomshåndball
  •          Er faglig sterk 
  •          Har evne til å utvikle hver enkelt spiller
  •          Er bestemt og handlekraftig
  •          Har gode kommunikasjonsferdigheter
  •          Er samarbeidsvillig og liker å jobbe i team
  •          Er sulten på utvikling, både på egen og lagets vegne

Kort om jenter 2004: En stabil jentegjeng som er sosiale og morsomme, fulle av energi og som gir alt på trening. De er glade i å trene. Jentene er givende å være sammen med. De finner på mye gøy, både på trening og i fritiden. De gir virkelig en innsats både sosialt og på håndballbanen. Jentene ivrer etter å videreutvikle seg og strutter av masse potensiale.

Tiltredelse: Så snart som mulig etter 1.1.2020. Lønn etter avtale.

Lokalisering: Korsvoll J2004 trener på NIH og i Kringsjåhallen.

Arbeidstid: Trenerjobben foregår mandag mellom 16.00-17.30, onsdag 18.30-1930 og torsdag 20.30-22.00. Det vil også bli helgearbeid i forbindelse med kamp og cup. 

Jobben som hovedtrener for J2004 kan evt. kombineres med flere treneroppgaver i klubben, se annen utlysning her.

Er du den allsidige og motiverte treneren vi er på jakt etter så nøl ikke, ta kontakt med styreleder Anne-Lise Hektoen; korsvollil@ronhandball.no for mer informasjon, eller på telefonnummer 93067170


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.