Fjordcup 2018

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 29. Mai 2018

Siste fredag i mai var det stor aktivitet ved Korsvollhuset da vel 260 spillere og lagledere møtte opp for å ta buss til Sandefjord for å være med på Fjordcup 2018.

Det er en fast tradisjon at Korsvoll håndball som sesongavslutning reiser på cup, og årets cup var den niende i rekken. Denne gangen stilte vi med hele 24 lag i klassene G/J10-G/J18, noe som er ny rekord!

Noen lag deltok på beachhåndball i tillegg til håndball innendørs.


Været var strålende og med gangavstand fra overnattingsskolen til sjøen var det mange som også fikk badet både en og to ganger.

Korsvoll håndball J15, J16 og G16 på tur til Kristiansand

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 1. Nov 2017

Trollcup Håndball er en av Kristiansands eldste håndballturneringer og ble i år arrangert 27-29. oktober.

Til årets turnering var det over 200 påmeldte lag og Korsvoll deltok med tre lag i J15, J16 og G16.

Både J16 og G16 kom helt til semifinalen i A-sluttspillet. 


Lagene tok toget sørover fredag ettermiddag og buss hjem igjen søndag kveld.


Flott turnering og god stemning!

J01 på Partille Cup 2016

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 2. Jul 2016


Neste uke deltar Korsvoll håndballs J01-lag på Partille Cup i Gøteborg.

Jentenes innsats på banen kan følges her. Det skal i innledende puljer spilles 5 kamper før lagene går til A- og B-sluttspill. Lykke til!

Håper dere får en flott uke både på og utenfor håndballbanen, og det blir vel en tur på Liseberg også slik at spillere og trener får kjørt litt karusell?

J00 på Granollers Cup 2016

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 1. Jul 2016


Denne uken deltar Korsvoll håndballs J00-lag på Granollers Cup i Barcelona.

Jentene og lagledelsen har planlagt cupen det siste året og jentene selv har lagt ned mange timer dugnadsinnsats for å finansiere turen.

Lagets sportslige innsats kan følges her. Det skal i innledende puljer spilles 5 kamper før de 3 beste av 6 går videre til sluttspillet.

Klubben håper dere får en strålende cup både på og ikke minst utenfor banen! Lykke til!
Korsvoll håndball på Storhamar-cup 27-29. mai 2016

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 7. Jun 2016

Siste fredag i mai var det stor aktivitet ved Korsvollhuset da vel 220 spillere og lagledere møtte opp for å ta buss til Hamar for å være med på Storhamar-cup 2016.

Det har de siste årene blitt en fast tradisjon at Korsvoll håndball som sesongavslutning reiser på cup, og årets cup var den sjuende i rekken. Denne gangen stilte vi med hele 19 lag i klassene G/J10-G/J15.

Mange av kampene for de yngste ble spilt utendørs på Presterud kunstgress, en uvant situasjon for håndballspillere, men fint å være ute så lenge værgudene var på arrangørenes side.

Det ble spilt kamper fredag kveld, hele lørdagen og søndagen frem til det søndag ettermiddag var klart for premieutdeling, her representert med et par bilder fra premieutdelingene for de eldste og yngste Korsvollguttene:

Stor takk til cupkomiteen som organiserte det hele!