Gmax Storo

Korsvollbekledning og handleavtale

Info om skifte av leverandør

Korsvoll IL har inngått leverandøravtale med G-max Storo om levering av Adidas-produkter de neste 4 årene. Det betyr at fra 1. januar må vi kjøpe utstyret vårt på G-max Storo og ikke på Torshov sport, som tidligere. Det er ikke sikkert at alt er på stell fra dag 1.

Denne typen avtale innebærer en enerett for G-max Storo til å selge oss produkter til drift av håndball- og fotball, så det er viktig å være nøye på dette når man gjør innkjøp på vegne av klubb/årgang. Medlemmene står selvfølgelig fritt til å handle hvor de vil - Korsvoll-kolleksjonen vil imidlertid bare være tilgjengelig hos G-max Storo. Det er forøvrig noen endringer i kolleksjonene, i all hovedsak på grunn av endringer i Adidas sitt utvalg.

Både klubb og medlemmer vil få betydelige rabatter hos G-max Storo, fra 15 pst på hele varesortimentet til 30 pst for innkjøp av kolleksjon fra klubb eller trenere/ledere (og noe i mellom for medlemskjøp av kolleksjon og fotball / håndball-relatert utstyr: sko, leggskinn etc). For å få rabatt må man legitimere seg som Korsvoll-medlem: G-max har et opplegg med en "app" som gjør at vi kan få medlemskort på smart-telefon.

I tillegg til rabattene får klubben også en del utstyr fra G-max og Adidas, der mengden utstyr avhenger av hvor mye medlemmene handler for på G-max Storo. Det er derfor viktig for klubben at man husker å registrere kjøp - også kjøp som ikke har noe med fotball eller håndball å gjøre: ski, sykler etc. Normalt vil man få betydelig rabatt som konsekvens av at man registrerer kjøpet.

Det er spesielt gunstig for klubben om medlemmene kjøper Adidas-utstyr. Det er altså slik at hver gang man f.eks. skal kjøpe håndballsko, fotballsko eller leggskinn, så gjør man en liten dugnadsinnsats for klubben ved å ta turen til G-max Storo, kjøpe Adidas-utstyr og sørge for å få kjøpet registrert. Det er imidlertid fullt lovlig å kjøpe sko og lignende fra andre produsenter og i andre butikker!


Praktisk informasjon

Korsvollkolleksjonen 2018

Korsvoll Håndball

Korsvoll Fotball

Trener og fritid

Rabatter

  • 25 % på håndball- og fotballsko
  • 20 % på klubbkolleksjon og fotball-/håndballrelaterte produkter
  • 15 % på resten av G-max Storo sitt sortiment med unntak av allerede nedsatte varer, våpen, GPS, ammunisjon, pulsklokker og optikk.

Bestilling på e-post

Fram til webløsning er på plass tilbys Korsvolls medlemmer å bestille fra Korsvollkolleksjonen pr. e-post. Varene ligger da ferdig trykket og klare for henting dagen etter.

  • Bestiller du før kl 20:00 har du varene klare til kl 10:00 dagen etter.
  • Bestiller du før kl 24:00 har du varene klare til kl 12:00 dagen etter.


Man laster ned bestillingsskjemaet, velger ut fra Korsvollkolleksjon (se over), spesifiserer trykk og sender ferdig utfylt skjema på en mail til klubb@storo.gmax.no

Klubbkort - legitimering

Legitimering som Korsvoll-medlem skjer ved fremvisning av "Klubbkort" med mobilen. G-max sender ut klubbkortet via sms og e-post (se bildet). Meldingen man mottar, inneholder lenke til ens unike "Klubbkort" som teknisk sett er en "web app" som man åpner i mobilens nettleser. Når man åpner app'en, får man spørsmål om man vil legge til "web app'en" på mobilens "hjemmeskjerm" (home screen). Det anbefaler vi alle å gjøre så "Klubbkortet" er lett tilgjengelig.

Kjøp registreres på Håndball, Fotball Senior, Fotball Yngres eller hovedklubben. Mange har relasjon til flere grupper, og de kan da velge hvilken gruppe kjøpet skal registreres på. De som har relasjon til flere grupper, vil motta klubbkort-meldingen én gang pr. gruppe.

Fellesbestillinger

For bestillinger på vegne av klubb/lag der man ønsker at G-max skal sende faktura til klubben, tar man kontakt med dem som er gitt fullmakt til å handle på vegne av klubben. Det er:


 

Håndball: Anne-Lise Hektoen 
Fotball Senior: Jan Solland, Mathias Falck, Kjetil Kirk 
Fotball Yngres avd.: Andreas Aarnes, Christian Brinch