Korsvoll Fotball Yngres avdeling

Korsvoll Fotball Yngres (KFY) har ansvar for fotballen i Korsvoll fra de starter og til og med juniorlaget.

Oppstartstrening for de yngste (før skolestart)

Korsvoll fotball legger til rette for fotballspill fra to år før skolestart. Dette foregår som 100% lekbaserte fotballtreninger (stort sett) på Havnajordet. For nye spillere som ønsker å teste fotball, er det bare å møte opp på treningene!

For å få gjennomført dette er man avhengige av hjelp fra foreldrene, som vil bli rettledet av trener fra Korsvoll. På den måten håper vi at fotballtilbudet for de yngste vil kunne fungere som en oppstartshjelp for det som vil bli nye årganger i Korsvoll.

Målet med oppstartshjelpen er at alle årganger skal få en god start på fotballen, gjennom å bidra til at foreldretrenerne får sett hvordan økter kan holdes og generelt få tips og triks til hvordan man tilrettelegger best mulig, og der foreldretrenerne tar mer og mer over øktene.

Fotballtreningen for de yngste er således en integrert del av klubbens fokus på barnefotball, med treningsgrupper for alle, gode treningsfasiliteter, Fotballakademi fra 7 år og oppover, god oppfølging av trenere og ledere gjennom trenerforum og trenerkurs og et stort engasjement for utvikling og tilrettelegging for enkeltspiller og gruppe.

For informasjon om dette tilbudet så kan du sende mail til fotball@korsvollil.no.

Barnefotball

Barnefotballen starter opp fra skolestart og varer til og med det året barna fyller 12 år. I denne perioden arrangeres OBOS Miniliga (3v3) og etterhvert seriespill med 5v5, 7v7 og 9v9.

Her vil vi så langt det lar seg gjøre, etterstrebe treninger på en av våre to kunstgressbaner. Dersom det ikke er kapasitet til det, vil tilbudet være på Havnajordet eller Grinda. De eldste barna prioriteres på kunstgressbanen.

For informasjon om dette tilbudet så sender du også mail til fotball@korsvollil.no.

Ungdomsfotball

Ungdomsfotballen starter det året barna blir 13 år. Da er det tellende seriespill. Det første året spiller man 9v9 og deretter spiller de 11v11. I Korsvoll ønsker vi å ha med flest mulig så lenge som mulig, så det er først i disse aldergruppene man begynner med en viss differensiering og evt. hospitering for de som har kommet aller lengst.

Ønsker ditt barn å bytte klubb, eller har kanskje nylig oppdaget gleden av å spille fotball, så sender du en mail til fotball@korsvollil.no. 

Kontaktinformasjon

FunksjonAdresse
Hovedadresse, e-postfotball@korsvollil.no
Fakturafaktura@korsvollil.no
PostadressePostboks 15 Kringsjå, 0807 Oslo
BesøksadresseÅmotveien 11, 0880 Oslo
Medlemsservicemedlemsservice@korsvollil.no
Sportslig leder
Organisasjonsnummer984067348
Bankkonto1600 20 37355

KFY Styre

Rolle: Navn: 
LederAslak Sira Myhre
NestlederMagne Brekke
ØkonomiansvarligGard Valderhaug
SekretærMariann Bringsværd
StyremedlemPetter El Fakiri
StyremedlemTom Wik 
StyremedlemJulie Høydal Davik

For styret til Korsvoll IL se her.