Granollers cup - Barcelona sommeren 2017

Postet av Håndball G18 (2001) den 22. Sep 2016


Korsvoll / Kjelsås G15 og J15 planlegger å delta på Granollers cup i Barcelona sommeren 2017!!

Avreisen er mandag 26. juni (Oslo- Barcelona 20.00-23.20) og retur mandag 3. juli (Barcelona-Oslo 15.45-19.10)

Jeg ber alle svare meg på mail innen 5. oktober. Svaret er bindende - det vil si at vi vil bruke dette til å bestille billetter og forplikte oss økonomisk. Det er også viktig å vite at vi er nok spillere til å stille fullt lag før vi melder oss på. Jeg, Bård og Anders deltar som voksne, i tillegg er Katrin og Lise med (oppmenn for J01).

Vi kommer til å stille med ett lag i G01/G02 serien. Cupen starter med åpningsseremoni onsdag kveld 28/6. Innledende kamper torsdag, fredag og lørdag. Sluttspill og finaler søndag.

Det sosiale er like viktig som det sportslige, så vi legger opp til mye lek og moro ved strand/basseng samt egentrening de dagene det ikke er kamper.

Vi organiserer reisen gjennom Indre Østfold Reisebyrå og bestiller en pakke med flybillett, overnatting på 4-stjerners hotell i Santa Susanna med halvpensjon (frokost og middag). 200 m til stranda, basseng på hotellet. Hotellet ligger ca 45 min busstur fra Granollers.

IØR tilbyr en pakke med 7 netter for 7990 kr. Spillerne må i tillegg dekke utgiftene for 2,5 voksne (J01 spleiser på Bårds utgifter). Spillerne vil bo på 2-3 mannsrom, og de voksne får enerom. Tentativt budsjett blir 9200-9500 pr person, avhengig av antall deltagere. I tillegg kommer lommepenger.

Vi legger opp til å organisere en del dugnadsarbeid i løpet av vinteren for å finansiere deler av turen, så egenandelen ikke blir så stor. Dugnaden vil legges opp slik at man samler inn penger for seg selv personlig. Man kan også betale alt kontant og droppe dugnad. Depositum på kr. 1500 forfaller medio november.

Noen ønsker kanskje å kombinere cupen med ferie for familien. Det vil derfor være mulig å bli igjen noen dager og bestille alternativ retur. Bestilles retur med Norwegian fra Barcelona vil man få dette for samme pris. Ønsker man å ordne retur på annen måte, vil man få refundert ca. kr. 1100,- ved å fjerne returen fra denne bestillingen. Det er i så fall viktig at dere melder Ingunn innen 5. okt. om dere vil ha annen retur eller evt. ordne flybilletter selv for deres spiller. Vi har sjekket med Indre Østfold Reisebyrå at de også kan bestille flybilletter på andre dager for spillerne og for familie som reiser samtidig med guttene ned til Barcelona (vi har et begrenset antall plasser avhengig av hvor mange ungdommer som vil være med på cup) - kontakt Ingunn for mer info.

Dette blir gøy!

Vi håper at flest mulig blir med!!

Ingunn & Bård


Prisene inkluderer følgende:

1. Flyreise Oslo – Barcelona t/r på oppgitte datoer

2. Flyskatter og avgifter samt bagasje

3. Buss flyplass – hotell t/r*

4. Hotell Aquamarina 7 netter i 2 – 3 sengs rom

5. Halvpensjon = frokost og middagsbuffet daglig inkl. drikkevann til middag. God bevertning i buffet form

6. Transport til og fra kamper

7. Transport til og fra åpningsseremoni onsdag

8. Assistanse av IØR sin stab under Granollers Cup

*Transport til og fra flyplass gjelder kun hvis gruppa har ankomst/avreise på samme flighter/tider. Gjelder altså ikke enkeltpersoner som evnt. har retur senere enn «hovedgruppa».

IØR er medlem av Reisegarantifondet www.rgf.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.