Granollers cup - Barcelona sommeren 2017

Postet av Håndball J18 (2001) den 21. Sep 2016


Korsvoll J15 og G15 planlegger å delta på Granollers cup i Barcelona sommeren 2017.

Vi sikter på avreise mandag 26. juni og retur mandag 3. juli. Vi sender ut en invitasjon på Spond med frist 5. oktober som vi ber alle svare på. Svaret er bindende - det vil si at vi vil bruke dette til å bestille billetter og forplikte oss økonomisk. Det er også viktig å vite at vi er nok spillere til å stille fullt lag før vi melder oss på. Bård, Katrin og Lise deltar som voksne.

Vi kommer til å stille med ett lag i J01/J02 serien. Det er åpningsseremoni onsdag, gruppespill torsdag, fredag og lørdag og sluttspill søndag. Det er kun A-sluttspill, så om vi taper gruppespillet får vi kun 5 kamper. Det sosiale er like viktig som det sportslige så vi legger opp til mye lek og moro ved strand/basseng samt egentrening de dagene det ikke er kamper. Korsvoll J00 var der i fjor og var veldig fornøyd.

Vi organiserer reisen gjennom Indre Østfold Reisebyrå og bestiller en pakke med flybillett, overnatting på Hotell Aquamarina - et 4-stjerners hotell i Santa Susanna med halvpensjon (frokost og middag). Hotellet ligger ca 45 min busstur fra Granollers. De tilbyr en pakke med 7 netter for 7990 kr. Spillerne må i tillegg dekke utgiftene for 2,5 voksne (G01 spleiser på Bårds utgifter). Spillerne vil bo på 2-3 mannsrom, og de voksne får enerom. Tentativt budsjett pr deltager blir ca kr. 9500,- avhengig av antall deltagere. I tillegg kommer lommepenger. Første innbetaling på 1500 kr er om 1 mnd.

Vi legger opp til å organisere en del dugnadsarbeid i løpet av vinteren for å finansiere deler av turen, så egenandelen ikke blir så stor. Dugnaden vil legges opp slik at man samler inn penger for seg selv personlig. Man kan også betale alt kontant og droppe dugnad. J00 hadde kakelotteri og samlet inn 50 000 i fjor.

Noen ønsker kanskje å kombinere cupen med ferie for familien. Det vil derfor være mulig å bli igjen noen dager og bestille alternativ retur. Bestilles retur med Norwegian fra Barcelona vil man få dette for samme pris. Ønsker man å ordne retur på annen måte, vil man få refundert ca. kr. 1100,- ved å fjerne returen fra denne bestilliingen . Da er det viktig at dere melder til oss innen 5. okt om dere vil ha annen retur eller evt. ordne flybilletter selv for deres datter. Vi har sjekket med Indre Østfold Reisebyrå at de også kan bestille flybilletter på andre dager for spillerne og for familie som reiser samtidig med jentene ned til Barcelona (vi har et begrenset antall plasser avhengig av hvor mange ungdommer som vil være med på cup) - kontakt Lise for mer info. Merk at påmeldingen på Spond fortsatt er bindende selv om man organiserer transport selv.

Vi tror dette blir moro og håper at flest mulig blir med!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.