Før kampen: Lyn

Postet av Trygve Olav Lillehagen By den 5. Aug 2016

Gaute Skogtun scorte Korsvoll sitt mål, i tilsvarende oppgjør på vårsesongen. Møt opp i morgen og se om han kan gjenta den bragden.

I morgen er det klart for et av årets store kamper i avdelingen vår, den tidligere storklubben Lyn kommer på besøk til Korsvoll kunstgress. Bare i år er det over 10 spillere som har meldt overgang den ene eller andre veien (da er også yngres avdeling regnet med). Det er med andre ord to klubber som kjenner hverandre godt. Og selv om Lyn liker å ta på seg storebror-rollen i derbyet, så blir nok kampen jevnere enn hva ressurs-forholdet mellom de to klubbene er. Det så vi i vår-sesongen hvor oppgjøret endte 1-1 på Bislett.

Og selv om vi på Korsvoll elsker å hate Lyn, så må de og ikke minst Bastionen ha ros for engasjementet de klarer å skape rundt kampene. Så for oss, som for alle andre lag i avdelingen som møter Lyn, har vi gjort det vi kan for å skape en ekstra ramme rundt morgendagens kamp på Korsvoll Kunstgress.


Hva gjelder skadesituasjonen på A-laget, er det nå ikke en eneste skade. Noe som betyr at vi kan stille fullt lag i morgen. Det eneste skåret i gleden er at godstoget Adrian Thun må stå over grunnet karantene. Allikevel så er vi det laget i avdelingen som har scoret flest mål, så det vil garantert bli mål i morgen også. Og når vi møter et annet lag som også scorer mer en 2 mål i snitt per kamp, så bør morgendagens kamp garantert bli underholdene. Derfor håper vi at de lokale kommer å støtter opp under Korsvoll, når vi vet at Bastionen garantert gjør det samme for Lyn. Så skal vi sørge for at det også blir en fest ute på banen.


Vel møtt klokken 16.00 på Korsvoll kunstgress!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.