Høstsesongen er snart i gang, her følger en liten oppdatering

Postet av Trygve Olav Lillehagen By den 3. Aug 2016

A-laget er for lengst ferdig med sommerferien og lader nå opp til høstsesongens høydepunkt når Lyn og Bastionen kommer på besøk på lørdag. Tilsvarende oppgjør i våres endte 1-1 i en relativt kjedelig kamp som var preget av mye slitne bein etter en tung cup-kamp to dager før. På lørdag derimot finnes det ingen unnskyldning for at Korsvoll ikke skal yte sitt beste mot naboene litt lenger vest.

Over sommeren har det vært et par utskiftninger i troppen. Sørlendingen Preben Johnsen har tatt turen sørover igjen grunnet studier, vi takker Preben for innsatsen og humøret. Joakim Edvardsen Hem drar nordover til Trondheim etter Lyn-kampen, han også på grunn av studier. Heldigvis har vi fått inn en gammel kjenning. Anders Winther Kogstad har etter et halvt år i Skeid, nok en gang sett lyset og funnet ut at Korsvoll er den beste klubben å være i, vi ønsker han nok en gang velkommen til klubben, og håper han kan bidra med sitt gode humør både på og utenfor banen utover høsten.

_TEP2645.jpg

Anders Winther Kogstad (her i duell med vår egen Adrian Thun), har valgt å ta turen tilbake til Korsvoll før høstsesongen.

Selv om vårsesongen var preget av mye ustabile resultater, ligger Korsvoll allikevel på den viktige 4.plassen før høstsesongen begynner, og mtp hvor tett det er i avdelingen vil vært eneste bonuspoeng vi kan hente med oss mot Lyn kunne være avgjørende til slutt. Målet for sesongen har selvsagt ikke endret seg. Vi skal jobbe godt igjennom hele sesongen for å kapre en av de 4 plassene som kvalifiserer oss til neste års regionale 3.divisjon. Og selv om Lyn som alltid er soleklare favoritter på lørdag mtp ressursene de har tilgjengelig, skal vi gjøre det vi kan for å gi dem kamp til døra.

Det er fortsatt meget jevnt i avdelingen før høstsesongen begynner på lørdag

Vi håper alle på Korsvoll møter opp på Lørdag og støtter gutta i blått. Klokken 16.00 på Korsvoll kunstgress.

Mer om kampen kommer fredag.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.