Referat fra Lommedalen-kampen og Før kampen: Grorud 2

Postet av Trygve Olav Lillehagen By den 9. Mai 2016

Fredag kveld spilte A-laget sin andre hjemmekamp for året på eget gress. På motsatt side sto Lommedalen som har hatt en noe tung start på sesongen. Det var med andre ord et revansjelystent Lommedalen-lag som sto på motsatt side. I forhold til hva vi visste om Lommedalen fra før, så så det ut som at de hadde bestemt seg for å spille litt mer direkte enn hva vi hadde forventet, dette skapte noe problemer for backfireren vår i begynnelsen, da sola også skinte bra fredags kveld. For vår del så triller vi mye ball bak og er tålmodige, men balltempoet blir litt for lavt til å kunne skape ordentlig problemer for Lommedalen. I tillegg til et dårlig balltempo, så spiller Korsvoll på seg litt for mange brudd i begynnelsen, noe som gjør at Lommedalen gang på gang for overgangsmuligheter (uten at det ble de store farlighetene av det).

Etter 15 minutters spill får Lommedalen et frispark høyt oppe i banen, men vi forsøker å telle opp i feltet, så setter Lommedalen kjapt i gang, og tar oss litt på senga. De får slått relativt upresset inn i feltet, hvor en Lommedalen-spiller har kommet seg inn bak backfireren vår, og får omsatt sjansen til mål bak Marcus Kristiansen. Heldigvis tar det ikke lang tid før Korsvoll våkner til. Dødballer har vi vært ekstremt farlige på i sereiestarten, og etter 19 minutter er det Torbjørn Melhus som får gleden av å banke ballen opp i vinkelen etter en corner som til slutt landet på straffefeltet. Resten av omgangen bølger frem og tilbake, men hvor vi stadig er nærmere og nærmere en ledelse.

Torbjørn Melhus har foreløpig vendt bort de fleste backene han har møtt i årets sesong, og kronet nok en god kamp med scoring.

I pausen får vi gjort et par nødvendige justeringer i forhold til å ikke låse fast angrepene våre i trange rom. Og etter 54 minutter, fosser Isak Hågensen (som fikk sin debut fra start) fremover og kombinerer først fint med Torbjørn Melhus, for deretter å sende ballen videre inn til Fredrik Dahm, som kjører en vending som sjelden blir sett i norsk 3.divisjon. Stopperen til Lommedalen, blir såpass finta ut at han takler Fredrik i stedet for ballen, staffe. Straffen er det Stig Markus Hovdal som får muligheten til å omsette til mål, men en sjelden straffebom fra Stig, gjør at godstoget Adrian Thun heller får banket inn returen. 2-1.

På slutten av kampen blir vi presset noe mer bakover, selv om det sjelden blir de store sjansene ut av det. Dette gjør også at innbytter Joakim Edvardsen(som kom inn 3 minutter før) får mere rom på topp på. På overtid dribler han seg fint inn langs dødlinja og gjør alt rett når han bredsider ballen på innsiden av keeperen med venstrefoten sin. Da var det game, set and match og 3 poeng til Korsvoll.

Korsvoll stilte følgende lag: Marcus Kristiansen- Isak Hågensen, Stian Divaris Saugnes, Lasse Alexandersen, Gaute Skogtun- Torbjørn Melhus, Daniel Moen Hansen, Truls Skrettingland, Stig Markus Hovdal- Fredrik Dahm, Adrian Thun

Innbyttere:

Nicolai Johansen <> Fredrik Dahm

Magnus Roterud <> Stig Markus Hovdal

Joakim Edvardsen <> Daniel Moen Hansen

Det betyr at Korsvoll fortsatt ikke har tapt i serien og ligger nå på en 4.plass, før kveldens kamp mot Grorud 2:

I kveld klokken 20.15 spiller A-laget enda en kamp, denne gangen borte mot Grorud 2. Grorud 2 står med kun 1 poeng på de første 4 kampene, men har tapt kampene sine kun med 1 mål. Det blir derfor på ingen måte noen walk-over, for de som er glade i å lese tabeller. Grorud 2, består av mye unge raske og teknisk gode spillere, og har i løpet av våren tydeligvis fått til et tettere samarbeid med sitt A-lag som til daglig spillere i 2.divisjon. I motsetning til oss som nå har allerede gjennomført 2 kamper på 6 dager, har Grorud spilt en kamp mot Lyn, som de da tapte med 1 mål. Om våre gutter er preget av det tette kampprogrammet gjenstår og se.

Stian Divaris Saugnes har foreløpig vært solid på alle posisjoner i backfireren denne sesongen. Møt opp på Grorud og se Stian fortsette å tette igjen bakover.

For vår del er det et par endringer i troppen siden kampen mot Lommedalen. Adrian Thun må prioritere studier, mens David Lundström fortsatt er langtidsskadet. På den positive side er Lasse Brandal og Christian Sparre tilbake etter å ha måttet prioritere andre ting på fredagen.

Kampen spilles på Grorud Kunstgress klokken 20.15, ta turen og støtt gutta i kampen om å kunne være med å kjempe i toppen av årets sesong. Vel møtt!