Sesongstart - div info

Postet av Håndball J18 (2001) den 7. Okt 2015

Jentene har nå trent ( i variende mengde) siden slutten av august og vi ser god fremgang.

Nå starter håndballsesongen for alvor, så vi ber alle om å oppfordre jentene til å delta på minimum to treninger per uke, og gjerne mer. Kristin har trening for J01 tirsdag og onsdag og jentene har i tillegg tilbud om å trene med G01 torsdag og annenhver fredag (oddetallsuker). Så det burde være gode muligheter! Vi håper de fleste nå kan prioritere håndball fremfor fotball - med mindre det er fotballkamp.

Vi starter sesongen med en treningskamp mot Kjelsås fredag 16.10 kl 17 i Nydalen. Etterpå går jentene på Peppes i Nydalen for mat og drikke. Håper alle kan delta!

Kampoppsettet er klart - vi har kamp hver helg fra 18. oktober til 29. november. Hold av helgene!
https://www.handball.no/system/kamper/lag/?lagid=4...
Fint om dere foreldrene legger kampene inn i kalenderen. Vi er så få på laget så vi håper alle kan delta på alle kamper. Si fra tidlig om dere er bortreist og absolutt ikke kan delta, så vi kan hente inn J02 til å fylle opp.

Det har kommet en app - Min handball som dere kan laste ned gratis og følge Korsvoll J14. Her står info om alle kampene, tabell, link til baner mv.
https://www.handball.no/nyheter/handball-appen-er-her/

Vi begynner nå å bruker appen Teamer også. Her vil jentene få innkalling til hver kamp hvor de blir bedt om å svare om de kan delta. Fint om dere sier i fra om de ikke får Teamer til å funke, så kan jeg bistå. Vi legger ikke opp til å innkalle til treninger - kun kamper og cuper.

Katrin

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.