Spennende motstand for Korsvoll G13 i Adidas Cup

Postet av Fotball G14 (2002) den 4. Jun 2015

Som de aller ivrigste av dere vet har Korsvoll sitt G13-lag denne våren vært med i Adidas-Cup, en turnering hvor laget har fått brynet seg på mye god motstand. Dette har gutta klart på en meget overbevisende måte, og er nå klar for 1/16-finale i den landsomspennende turneringen. Neste hinder på veien er en motstander vi vanligvis ikke møter.

Selv om laget ifølge rapportene har vært noe varierende i prestasjonene denne våren har man allikevel bitt godt fra seg både i serien og i Adidas Cup. De varierende prestasjoenene henger nok noe sammen med den unge alderen til årets G13-stall, det å være stabilt gode er en treningssak som lagets hovedtrener Kim-Anders Eikrem
også har stort fokus på.

Etter å ha gjennomført puljefinalen i Adidas Cup mot Klemetsrud på en god måte, endte man til slutt på en meget sterk 1.plass i gruppa si. Adidas Cup regnes av mange som det uoffisielle NM for G13-lag, noe som da også tilsier at gode lag fra hele landet er med. Dette skaper selvfølgelig en ekstra dimensjon da en i utslagsrundene kan møte lag en normalt ikke møter i Oslo-serien. Det kan man trygt si om neste rundes motstander. Korsvoll G13 er nemlig satt opp til å møte Mandalskameratene fra det glade sørlandet i neste runde av Adidas Cup. Hva vi kan forvente oss av eget lag, eller motstanders lag er uvisst, men det vil uansett bli god læring for guttene. Det å kjøre 20 mil for så å spille kamp, er en mental øvelse de færreste av guttene våre har vært igjennom før, og det skal bli spennende og se hvordan gutta takler den utfordringen.
For å gjøre reiseveien så "human" som overhodet mulig, har en bestemt seg for å spille kampen et sted i Langesunds-området, slik at hverken vi eller Mandalittene, må reise 70 mil tur-retur for å spille kamp.

Nøyaktig hvor og når kampen skal spilles kommer vi tilbake til, så fort det er bestemt.

Resultatene i Adidas Cup for G13 kan dere finne her.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.