Gmax Storo

Korsvollbekledning og handleavtale

Korsvoll IL har leverandøravtale med G-max Storo om levering av Adidas-produkter. Denne typen avtale innebærer en enerett for G-max Storo til å selge oss produkter til drift av håndball- og fotball, så det er viktig å være nøye på dette når man gjør innkjøp på vegne av klubb/årgang. Medlemmene står selvfølgelig fritt til å handle hvor de vil - Korsvoll-kolleksjonen vil imidlertid bare være tilgjengelig hos G-max Storo.

Både klubb og medlemmer får betydelige rabatter hos G-max Storo, fra 15 pst på hele varesortimentet til 30 pst for innkjøp av kolleksjon fra klubb eller trenere/ledere (og noe i mellom for medlemskjøp av kolleksjon og fotball / håndball-relatert utstyr: sko, leggskinn etc). For å få rabatt må man legitimere seg som Korsvoll-medlem. Se under "Praktisk informasjon" til høyre.

I tillegg til rabattene får klubben også en del utstyr fra G-max og Adidas, der mengden utstyr avhenger av hvor mye medlemmene handler for på G-max Storo. Det er derfor viktig for klubben at man husker å registrere kjøp - også kjøp som ikke har noe med fotball eller håndball å gjøre: ski, sykler etc. Normalt vil man få betydelig rabatt som konsekvens av at man registrerer kjøpet.

Det er spesielt gunstig for klubben om medlemmene kjøper Adidas-utstyr. Det er altså slik at hver gang man f.eks. skal kjøpe håndballsko, fotballsko eller leggskinn, så gjør man en liten dugnadsinnsats for klubben ved å ta turen til G-max Storo, kjøpe Adidas-utstyr og sørge for å få kjøpet registrert. Det er imidlertid fullt lovlig å kjøpe sko og lignende fra andre produsenter og i andre butikker!

Klubbkort - legitimering

Legitimering som Korsvoll-medlem skjer ved fremvisning av "Klubbkort" med mobilen. For å motta Klubbkortet må man registrere seg ved å fylle ut et av skjemaene under. Det er ett skjema pr. medlemskategori, og NB! skjemaet må åpnes i nettleseren på mobilen. Dersom man tilhører flere kategorier, kan man registrere et klubbkort pr. kategori og velge hvilket klubbkort kjøpet skal registreres på.

Skjemaer:

Medlemmer:

Korsvoll IL Fotball Yngres Medlem

Korsvoll IL Håndball Medlem

Korsvoll IL Fotball Senior Medlem

Korsvoll IL Støtte og Bandy

Trenere:

Korsvoll IL Fotball Yngres Trener

Korsvoll IL Håndball Trener

Videre instruksjoner for lagring på mobilen finner du her.


Praktisk informasjon

Korsvollkolleksjonen 2019

Korsvoll Håndball

Korsvoll Fotball

Trener og fritid

Rabatter

  • 25 % på håndball- og fotballsko
  • 20 % på klubbkolleksjon og fotball-/håndballrelaterte produkter
  • 15 % på resten av G-max Storo sitt sortiment med unntak av allerede nedsatte varer, våpen, GPS, ammunisjon, pulsklokker og optikk.


Fellesbestillinger

For bestillinger på vegne av klubb/lag der man ønsker at G-max skal sende faktura til klubben, tar man kontakt med dem som er gitt fullmakt til å handle på vegne av klubben. Det er: 

Håndball: Anne-Lise Hektoen 
Fotball Senior: Jan Solland, Mathias Falck, Kjetil Kirk 
Fotball Yngres avd.: Andreas Aarnes, Christian Brinch

Levert av IdrettenOnline