En kort oppsummering over hva som har skjedd siden forrige innlegg

Postet av Korsvoll IL den 8. Jun 2017

På fredag er det klar for et ordentlig toppoppgjør på Korsvoll. Da kommer serieleder Stabæk 2 på besøk til Korsvoll kunstgress, den kan dere lese mer om her men først en liten oppsummering av foregående kamper.

Korsvoll- Flisa: Flisa kom på for en måneds tid siden på besøk til Oslo i håp om å kunne bryne seg på Korsvoll. Med på lasset hadde de som kjent ny trener, og ny giv. Denne given ble allikevel fort tatt i fra Flisa-gjengen. Dette var en kamp der Korsvoll hadde kontroll fra start til slutt og hvor vi fikk hull på byllen etter allerede 11 minutter,og til allerede til pause sto det 3-0. Andre omgang ble i så måte en seiersparade hvor Korsvoll hadde god kontroll, og sendte til slutt Flisa hjem med et tung 5-0 tap i bagasjen. Kampfakta finner du her: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=66...

Flisa fikk en tung kamp på Korsvoll, allerede etter 11 minutter banket Adrian Thun inn dagens første mål.

Korsvoll- Tynset: Tynset- laget hadde tatt en 33 mil lang tur fra Hedmark, og hadde ingen planer om å dra hjem igjen tomhendt.Tynset mannskapet stilte med et ekstremt fysisk og direkte lag, som gjorde at Korsvoll virkelig ble satt under press den første halvtimen. Tynset hadde et par monstermuligheter, i første omgang, men som alle ble avverget av en glitrende Marcus Kristiansen i buret. 0-0 til pause, hvor Tynset hadde vært desidert nærmest, og fått et mål annullert. I andre omgang hever Korsvoll seg betraktelig, men det løsner ikke før Daniel Moen Hansen bestemmer seg for å banke ballen i krysset fra rundt 30 meters hold. Etter dette har Korsvoll egentlig grei kontroll, og en perfekt slått corner lander på hodet til Gaute Skogtun som umarkert kan sette to streker under sluttresultatet, 2-0 til Korsvoll.

Publikumsyndlingen Gaute Skogtun fikk æren av å nikke inn 2-0 målet hjemme mot Tynset (her fra kampen mot Flisa).

Raufoss 2- Korsvoll: Da var det nok en gang klart for en lang bortetur, denne gangen til (daværende) tabelljumbo Raufoss 2. NAMMO stadion, er en av de største banene Korsvoll skal spille på denne sesongen. Noe som også tydelig preget kampen. Korsvoll bestemte seg for å legge seg dypt, og lot Raufoss trille ballen mye tvers, uten og skape de helt store målsjansene. Når Korsvoll i perioder bestemte seg for å stå høyere i banen, klarte man å skape mange gunstige brudd på Raufoss, men en stor bane gjorde sitt til at vendingene gikk relativt sakte. Kun en gang i første omgang går ballen ordentlig hurtig. Venstreback Erlend Saur finner høyrekant Magnus Roterud, som på et-touch spiller igjennom Adrian Thun som alene mot keeper kaldt setter inn dagens eneste mål. Andre omgang blir preget av mye rot, hvor Korsvoll ligger dypt og står greit i mot sluttspurten fra Raufoss-gutta. Muligens årets dårligste kamp fra Korsvoll sin side, men det er deilig å kunne ta med seg 3 poeng på ikke fullt så dårlige dager også.

Kaptein David Lundström og resten av Korsvoll kunne juble over å ha holdt buret rent for fjerde kampen på rad.

Korsvoll- Eidsvoll TF: Eidsvoll var av mange sett på som den store seriefavoritten før sesongen, men har så langt ikke klart å levere varene. Planen var klar: De skulle ikke få levere noen ting på Korsvoll i solsteiken heller. Selv om sola stod på, så det ikke ut som at dette preget kampen nevneverdig, første omgang gikk i et forrykende tempo hvor Korsvoll styrer det aller meste som skjer ut på banen og etter en halvtimes spill kunne det fort stått 1-0 til hjemmelaget når Daniel Moen Hansen løper seg fri, men ikke klarer å sette ballen i mål på en gedigen dobbeltmulighet. Etter at Korsvoll-gutta har vært i flytsonen i 6 kamper på rad, var det muligens uunngåelig at det skulle butte litt i mot. Omgangens eneste mål setter Korsvoll på slutten av omgangen, men da dessverre i eget mål. 0-1 til pause, uten at Eidsvoll hadde satt noe ordentlig trykk på oss. Andre omgang starter som første med Korsvoll trykk fra starten av. Men allerede etter 5 minutter ut i andre omgang, får vi et stygt brudd på midten som Eidsvoll utnytter til det fulle. En Eidsvoll-spiss som åpenbart har blitt satt i offside får pirket inn 2-0 og frustrasjonen og fokuset ble borte i hodet på Korsvoll-gutta. (I Korsvoll har vi for vane å ikke nevne dommeren, så dette er forhåpentligvis årets unntak når til og med Eidsvoll-spissen stopper opp og ser seg til siden før han tør å sette ballen i mål...). Etter dette blir fokuset hos Korsvoll-gutta naturlig nok helt borte og det tar ikke lang tid før Eidsvoll får satt dagens siste mål i kassa. 3-0 seier til Eidsvoll og årets første tap er et faktum. Allikevel var det svært få i Korsvoll-leiren som var misfornøyd med gjennomføringen av kampen, da dette var langt ifra den dårligste kampen vi har spilt i år.

Erlend Saur og resten av gutte måtte til slutt konstatere at årets første tap var et faktum, i en ellers god kamp.

Redalen- Korsvoll

Redalen er et av tre lag som fortsatt spiller kampene sine på naturgress i serien. Det var med andre ord klart for fotballkrig for kunstgress-vante Korsvoll-spillere, en oppgave gutta løste bra mot tabelljumboen. Anders Winther Kogstad fikk satt årets første mål for hans del i kasse på det som etter ryktene (da undertegnede ikke var med) skal ha vært et meget godt teknisk utført skudd. Andre omgang er det Andreas Storsveen Romøren som får sette to mål inn bak Redalen-keeperen, i en kamp der Korsvoll aldri ble veldig truet.

Andreas Storsveen Romøren ble dagens mann med to fulltreffere borte mot Redalen.

Korsvoll kan etter 8 kamper skilte med en solid score på 7-0-1 og 2.plass i avedlingen bak Stabæk 2 som er morgendagens motstander. Mer om den kampen finner du her: http://www.korsvollil.no/blog/post/110087/for-kamp...