Intersport 4'er runde for J08 lørdag 15. april

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 15. Apr 2023

I sesongens nest siste kamphelg arrangere vi Intersport 4'er runde i Korsvollhallen. Vi får besøk av lag fra Kjelsås, Snarøya, Stabæk og Årvoll, og stiller med hele 7 lag selv.

40 kamper skal spilles i løpet av lørdagen fordelt på en formiddags- og en ettermiddagspulje. På bildet er det lagene i første pulje som varmer opp med "Follow the leader". Etter siste kamp blir det felles innmarsj til premieutdelingen.

Søndag spilles det håndballkamper fra kl 10 til 20:30. 

Kiosken er åpen begge dager og alle er velkommen innom!


Håndballforbundet skal i forbindelse med Intersport 4'er rundene kåre sesongen beste arrangør og vi håper du stemmer på Korsvoll via denne linken: https://surveys.enalyzer.com/survey/linkindex?pid=rih8feh3

eller ved å skanne QR-koden på bildet under.




Håndball for gutter og jenter født 2016

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 24. Aug 2022

 


Da kan vi ønske gutter og jenter født 2016 velkommen til håndballtrening:
  • torsdager kl. 18-19, første gang 8. september

Treningene er i gymsalene på Korsvoll skole. Det blir lek og moro med håndball og en gradvis innføring i håndballspillet.

Nye spillere som vil prøve håndball er velkomne gjennom hele sesongen som varer til april/mai. Det eneste du trenger er gode innesko og en fylt vannflaske.


Korsvoll håndball er en foreldredrevet klubb så har du anledning til å bidra som trener, årgangsansvarlig eller sosialansvarlig ta kontakt med klubben på mail til korsvollil@ronhandball.no

Ungdom i klubben stiller som trenere, men for å kunne gjennomføre aktiviteten må det alltid være en voksen over 18 år tilstede på treningene og vi er avhengige av at en eller flere foreldre kan påta seg denne oppgaven.


Sesongen 2022/23 deltar 6-åringene med lag på Intersport Loppetassen, dette er minihåndballturneringer i regi av Norges håndballforbund, region Øst.


Vi bruker Spond for informasjon, påmelding til Loppetassen-turneringene mm. 

Link for registrering i G/J2016-gruppen: https://group.spond.com/WYPFA


Formell påmelding til Korsvoll IL, håndball, gjøres via Min Idrett, se mer informasjon her.

Velkommen på håndballtrening!




Håndballens treningstider sesongen 2022/2023

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 24. Aug 2022

 


Korsvoll IL har lag i aldersklassene 6-16 år, junior (17-20 år) og et senior damelag. De aller fleste lagene starter med treninger i uke 34-35 og vi ønsker gamle og ny spillere velkommen på trening.


Treningstidene finner dere her: https://www.korsvollil.no/p/12313/treningstider  Disse gjelder frem til Korsvoll flerbrukshall står klar mot slutten av 2022.


Ta kontakt på e-post korsvollil@ronhandball.no for kontaktinformasjon til de enkelte lagene.


Vi har samarbeid med Kjelsås IL for G2009, G2008 og junior og samarbeid med Monolitten IL for J2006.




Håndballtrening for 2014-årgangen

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 28. Aug 2020

 


Gutter og jenter født 2014 ønskes velkommen til håndballtrening:
  • tirsdager kl. 17-18, første gang 6. oktober

Treningene er i gymsalene på Korsvoll skole og det legges vekt på lek og moro med håndball. 

Nye spillere som vil prøve håndball er velkomne gjennom hele sesongen som varer til april/mai. Det eneste du trenger er gode innesko og en fylt vannflaske.

To av klubbens ungdommer stiller som trenere.

Korsvoll håndball er en foreldredrevet klubb så har du anledning til å bidra ta kontakt med klubben på mail til korsvollil@ronhandball.no

For å kunne gjennomføre aktiviteten i høst må det alltid være en voksen over 18 år tilstede for å passe på at gjeldende smittevernretningslinjer følges. Vi er avhengige av at en eller flere foreldre kan påta seg denne oppgaven.

Vinteren 2020/21 deltar 6- og 7-åringene med lag på Intersport Loppetassen, en minihåndballturnering i regi av Norges håndballforbund, region Øst.

Vi bruker Spond for informasjon, påmelding til Loppetassen-turneringene mm. Gruppekoden er: https://group.spond.com/OEYKG

Formell påmelding til Korsvoll IL, håndball, gjøres via Min Idrett, se mer informasjon her.

Velkommen på håndballtrening!



G05 til finalen i Nordstrand cup

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 3. Sep 2019

Korsvolls 2005-gutter startet håndballsesongen med deltagelse i Nordstrand cup. Det rapporteres om en bra og hyggelig cup med jevne kamper på godt nivå.
Kvartfinalen ble vunnet etter ekstraomgang, semifinalen med ett mål. I finalen ble de slått av hjemmefavoritten Nordstrand, men er strålende fornøyd med sølv-pokalen. 

Det ble et par skader og ett besøk på legevakten, men vi håper de er klare til ny innsats når regionserien starter neste helg.