Vintertrening Korsvollbanen 2016/17

Periode: 1. nov 2016 - 31. mars 2017

Treningstidene på Korsvollbanens nye undervarmede kunstgress (!) blir i utgangspunktet som i oppsettet under, men antall deltagere kan fremdeles medføre endringer. Oppsettet vil overføres til Banekalenderen som vil være stedet å sjekke banereservasjon også vinterstid.

Klubben ønsker å oppfordre til allsidighet idrettsaktivitet - organisert og uorganisert. Vi viser dette ved å vektlegge at deltagelse på vinterfotball skal være frivillig i den forstand at det ikke skal få følger for spillerens fotballtilbud i sommerhalvåret hvorvidt man deltar på vinterfotball eller ikke. I tillegg avkrever vi en ekstra treningsavgift for vintertreningen på kunstgresset som de som ikke trener vinterstid, slipper.

Spillerne (barn og ungdom) må gi beskjed til sin trener/oppmann om de vil delta på vintertrening eller ikke så snart som mulig og senest 15. november. Trener/oppmenn vil videreformidle deltagerlisten til Sportslig leder.

Oppvarming og vinterdrift av fotballbane er relativt kostbart og klubben avkrever derfor av likviditets- og fordelingshensyn (se over) en spesifikk treningsavgift for denne aktiviteten. Satsene vil være:

Alder 2 dager/uke 1 dag/uke
Ungdom G/J13-19 (født 2004 eller før) 1500,- 1000,-
Barn G/J7-12 (født 2005 eller senere) 1000,- 750,-

Faktureres ca. 1. desember.

God vinter!


Sportslig hilsen
Sportslig Leder


Treningstider (årstallet er for sesongen 2017) :

Levert av IdrettenOnline