Korsvoll avanserte videre til 2.kvalifikasjonsrunde i NM

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 17. Mar 2016

I går (16.mars) ble fotballsesongen sparket i gang for fullt for Korsvoll. Etter treningskamper med noe varierende tropper og resultat, var det endelig igjen en kamp som betydde mer en ekstra trening for gutta i kongeblått.

På motsatt banehalvdel i Fredrikstad sto Trosvik IF som gjorde en god figur i fjorårets 3.divisjon.

Det var tydelig at vinterdvalen ikke var helt ute av kroppen hos gutta, i første omgang. Omgangen ble preget av litt mye passivitet defensivt og litt for mye utålmodighet offensivt hos Korsvoll, noe som gjorde at Trosvik fikk trille mye ball, uten å komme til de helt store sjansene. En relativt lite minneverdig omgang....

I pausen blir det etterlyst mer energi, noe gutta responderte bra på. Standarden ble satt tidlig da Stian Divaris ble taklet nesten opp på toglinja, ved siden av banen tidlig i andre omgang. Så det var klart at heller ikke Trosvik var fornøyd med den første omgangen. Tempoet ble noe høyere hos begge lag, og Korsvoll vant etter hvert ballen mer og mer etter godt aggressivt press fra hele laget. I tillegg skapte stadigvekk temposterke Adrian Thun og Lasse Brandal mer og mer trøbbel for Trosvik-forsvarerne. I det 54. minuttet får vi «endelig» betalt på en corner som etter litt klabb og babb ender hos Gaute Skogtun, som får en enkel jobb med å pirke ballen over målstreken for årets første tellende mål. Etter målet fortsetter kampen i samme bilde med høyt tempo, god aggressivitet og en feilpasningsprosent som er typisk for første tellende kamp for sesongen. Naturlignok forsøker Trosvik etter hvert å flytte flere spillere opp i angrep, uten å klare å bryte igjennom et rutinert og kompakt Korsvoll-forsvar. I det 79.minutt får til slutt Lasse Brandal belønning for å (nesten) kontinuerlig plage forsvarsrekka til Trosvik, og får snappet opp et litt for svakt tilbakespill. Etter å ha rundet keeper, får han pirket ballen trygt over mållinja, og kampen ebber ut i en solid 2-0 seier til Korsvoll.

Vi er flinke i denne kampen til å ikke slippe motstanderen til muligheter, men «heldigvis» har vi fortsatt en del å jobbe med fremover.

Da får vi vente i spenning til fredag, da Korsvoll sin neste motstander på veien mot Ullevål blir bestemt.

Oppstilling:

Marcus

Stian(Daniel 83), David, Lasse A, Gaute,

Torbjørn, Truls (Magnus 64), Trym, Stig (Nikolai 75),

Lasse B, Adrian

Lasse Brandal (på bildet) er tilbake i klubben. Bildet er fra Korsvolls 6-1 seier mot KIL/Hemne i 2. divisjon i 2006.