Korsvoll Fotball J2005 tok Dana Cup med storm

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 31. Jul 2017

Korsvoll og Kew Park Rangers (England) utveksler vimpler

Korsvoll Fotball Jenter 2005 deltok forrige uke på Dana Cup på Nord-Jylland. Vi reiste med 14 2005-jenter, men med foreldre, søsken og besteforeldre var vi et reisefølge på omtrent 50. Vi bodde i fantastiske omgivelser på Nørlev Strand 15-20 minutters kjøring fra banene i Hjørring.

Med 4 innlånte småsøstre kunne vi stille to jevngode lag med få innbyttere i vanlig Korsvoll J2005-stil. Vi var spente på motstanden. Selv om det er mange norske lag på Dana Cup, var vi heldige og hadde både dansk, finsk og engelsk motstand i gruppespillet. Vi var også spent på underlaget. Jentene ble forberedt på gress og mer direkte fotball gjennom to treningsøkter på en lokal bane dagene før turneringsstart.


Korsvoll i kamp mot HooGee (Finland)

Jentene var bedre forberedt enn vi regnet med. Det ene laget vårt vant alle kampene i gruppespillet, mens det andre laget også vant gruppen sin på målforskjell etter to seire og et knepent tap. Dermed var begge lagene direkte kvalifisert til kvartfinaler i A-sluttspill. Begge lagene røk ut med heltemodig innsats og knepne tap i kvartfinalene mot sterk motstand. Vi føler oss trygge på at vi har med 14 toppmotiverte 2005-jenter og 4 2007-jenter sultne på mer fotball hjem igjen til Norge. Dana Cup anbefales.

Christian Brinch
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc