The Double for Korsvolls G19

Postet av Korsvoll IL den 10. Okt 2018

Juniorlaget avsluttet sesongen på søndag med seriefinale mot Høvik som lå på andre plass, a poeng med Korsvoll. Vinner eller forsvinn for Høvik.

Korsvolls unge lovende åpnet litt smånervøst og lå under 0-2 etter 10 min, men taktikerne på sidelinja mistet aldri fatning og gjorde noen små grep og vi tok over spillet igjen. Vi reduserte to ganger ved maestro Ask og 2-2 til pause.

Etter en svært underholdene andre omgang med sjanser begge veier, selv om Korsvoll dominerte i sjanser og ball possession, endte kampen 2-2. Utrolig nok klarte tre Korsvoll spillere å å bomme på åpent mål rett før slutt.

Vi endte likt med Høvik på poeng, men Korsvoll har spilt aggresiv attacking fotball gjennom hele sesongen slik at vi hadde 23 plussmål å gå på i forhold til Høvik. De unge lovende putta 76 ganger i løpet av sesongen, der begge keeperne har utklasset motstanderens keeper på straffespark :)

Sesongen endte da med the double, da vi utklasset alle i Asker sin eliteturnering i våres.