Korsvoll- Lyn, kan vi håpe at Korsvoll klarer å ta alle poengene denne gangen?

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 24. Mai 2018

Nok en gang er det dags for Korsvoll- Lyn, dette oppgjøret har det blitt skrevet nok om de siste årene; Så her er et kort lite resumè. 

Lyn skal som vanlig rykke opp, mens vi i Korsvoll sliter som vanlig økonomisk. Som vanlig spiller dette mest sannsynlig ingen rolle når vi møtes på lørdag klokken 14.00. De siste 4 oppgjørene mot Lyn har endt med 3 uavgjorte og 1 Lyn-seier. 

Klubben med Norges beste supportere, eller hvertfall Norges beste gjeng til å lære seg nye navn, har hatt en tøff vinter mtp pugging. Hvor mange spillere Lyn har hentet før denne sesongen mistet undertegnede oversikt på før kalenderen hadde passert desember, men det vi vet er at de mest sannsynlig stiller i 3-4-3 med stor moral, kondisjon, og en god dose naivitet. 

Korsvoll har i motsetning til i fjor hadde en tøff sesongstart, noe som kanskje var ventet etter en vinter som var litt for kald for den gjennomsnittlige Korsvoll-spilleren å trene i.De siste ukene har derimot sola strålt på Korsvoll, dette har forhåpentligvis økt O2-opptaket på Korsvoll-gutta med et par hakk. 


Korsvoll Fotball sitt bilde.

Marcus Kristiansen var en banens giganter i fjor høst, når disse lagene møttes. Han og resten av gjengen satser vi på er klare til kamp igjen lørdag klokken 14.00

Så håper vi både hjemme- og bortesupportere møter opp. En ting vi hvertfall kan love er at denne kampen ikke ender målløs. I løpet av de første 12 seriekampene Korsvoll og Lyn har spilt til sammen denne sesongen er det scoret 52 mål. Oddsen på under 0,5 mål er med andre ord relativt høy på lørdag. Korsvoll har i tillegg klart å pådra seg ikke mindre enn 18 kort på de første 6 kampene, men Lyn har noe mindre beskjedne 6 kort på like mange kamper. 

Vi lover med andre ord action i solsteken førstkommende lørdag klokken 14.00, når topp møter bunn i det som alltid blir en kamp med høy temperatur.Tung start på sesongen 2018, men lenge igjen

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 4. Mai 2018

A-laget har så langt i år spilt 4 tellende kamper, 3 seriekamp og 1 cupkamp. I motsetning til i fjor hvor vi spilte 8 seriekamper før første tap kom, så poengene i år latt vente på seg. Fasit så langt er 4 tap og 4-11 i målforskjell. Det er uansett langt ifra noen panikkstemning i gruppen, og revansjelysten er stor i gruppa før morgendagens seriekamp bort mot Junkeren. Junkeren har i motsetning til oss startet sesong godt med 2 seire og 1 tap. Blandt disse to seirene kan det nevne en overkjøring man sjeldent ser på dette nivået, da de knuste Sortland 14(!)-0, før de deretter fikk stryk av Lyn i seriekampen etter.

Andreas Nordheim(til venstre) har hatt en god start på sin karrierre i Korsvoll og står foreløpig med 2 mål. I morgen jakter han mål og poeng sammen med resten av gjengen.


Junkeren er lokalisert i Bodø, og består av mange spillere som har vært innom Bodø/Glimt, men som ikke nådde helt opp. Spillestilen dems kan i så måte beskrives som en litt blekere kopi av Bodø/Glimt, hvor 4-3-3 selvsagt er formasjonen man spiller. 

Selv om resultatene våre i år ikke har fått det frem, har vi tidligere vist at det er en formasjon som passer oss godt. Bare vi denne gangen klarer å temme det Nord-norske kruttet, så satser vi i morgen på årets første 3-poenger borte i Nordlandshallen. Hvis du av en eller annen grunn ikke fikk plass på flyet til Bodø i morgen så kan du følge kampen live her:

https://pluss.nettavisen.no/direktesending/regionsligaen/junkeren/junkeren-korsvoll/v/5-91-31121

Husk at dere kan se denne og fremtidige kamper live (og opptak) på Nettavisen NA+. (Kun kr 1,- første måned). Se kampoversikt og logg inn her: https://pluss.nettavisen.no/vis/norgessporten/#/

Vi ønsker gutta en god reise opp, og forhåpentligvis en enda bedre reise ned igjen med 3 poeng i bagasjen.Levert av IdrettenOnline