Årsmøte KFY

Postet av Korsvoll IL den 25. Jan 2018

INNKALLER TIL ÅRSMØTE FOR FOTBALL YNGRES AVDELING PÅ KORSVOLLHUSET TORSDAG 15. FEBRUAR KL 20:00


Vi ønsker alle medlemmer velkommen på årsmøte i Korsvoll Fotball Yngres (KFY).

Torsdag 15. februar kl. 20
Sted: Korsvollhuset


Dagsorden:

  1. Godkjenning av innkalling og dagsorden
  2. KFYs beretning for 2017
  3. Regnskap for 2017
  4. Budsjett for 2018
  5. Oppdatert sportslig plan (vil bli lagt på hjemmesiden 8.februar)
  6. Innkomne forslag
  7. Valg

Eventuelle saker som ønskes på agendaen må meldes inn til sportslig leder Frank Ruben innen 9. februar:  frank@korsvollfotball.no. Møtet er kunngjort ved e-post og på korsvollil.no

Vi håper flest mulig som bryr seg om fotball for barn og unge på Korsvoll vil delta, vel møtt!

Hilsen Styret i KFY

Lars Etholm (leder), Christian Brinch, Jarle Svanæs, Salve Jortveit, Stig Markus Hovdal, Knut Landstad, Line Dugstad og Frank Ruben Sommerseter Olsen (sportslig leder KFY).Korsvoll Wintercamp 2018

Postet av Korsvoll IL den 24. Jan 2018

I år arrangeres Korsvoll Wintercamp! Vi håper at flest mulig var fornøyde i fjor og ønsker å delta også i år! I tillegg håper vi at mange av de som ikke hadde mulighet i fjor melder seg på!

Vi har i år utvidet tilbudet slik at man kan gå hele uken, samt utvidet tidspunktene barna er der slik at det også skal være lettere for foresatte som jobber. 

Påmelding og info ligger på følgende lenke: https://goo.gl/forms/qCqEOOvCHt3XZi8D3.Ved spørsmål kontakt:
Frank Ruben Sommerseter Olsen
Sportslig leder Korsvoll Fotball Yngres
Frank@korsvollfotball.noNord-Norge rundt for A-laget i 2018!

Postet av Korsvoll IL den 11. Jan 2018

Her er en oversikt over lagene Korsvoll skal måle krefter med i årets sesong. Vi gleder oss!

Bli med på Norge (og ikke minst Nord-Norge) rundt, med Korsvoll i 2018. Endelig nærmer fotballsesongen 2018 seg. Tradisjon tro er det en kald januar med harde, deilige kunstgressbaner og kriblinger i tærne grunnet frostskader. I Norge er vi uansett kjent for kalde vintre, med en av verdens lengste sesongoppkjøringer. De ivrigste lagene begynte sesongoppkjøringen sin i november, ikke mindre enn et halvt år før første tellende kamp... Trist, men sant. I Korsvoll holder vi allikevel beina godt planta på den dypfrosne jorda, og har nå nettopp begynt sesongoppkjøringen. Det at bakken er frossen har vi i Korsvoll i år, bestemt er en del av treningen, da det er ingenting som garanterer myke gressmatter i årets sesong, da ikke mindre enn 10 av 14 lag i årets avdeling er enten nord for eller, det man der oppe kaller en kjapp scootertur, fra polarsirkelen. 

Du bør med andre ord gi beng i sydenferien i år hvis du skal følge ditt kjære A-lag på alle årets kamper, for dette kan bli dyrt.... Heldigvis får vi også noen gamle kjenninger fra Oslo; Frigg, Grei og ikke minst det selvutnevnte opprykkslaget Lyn (deja vu), er også lag Korsvoll skal møte i årets sesong (på disse kampene holder det å gå inn på "Ruter"-appen).

I år blir A-lagets reisebudsjett større enn hele fjorårets budsjett, dette er det da to grunner til: 

1. Fjorårets budsjett var blandt de laveste (noe det vil fortsette å være) i Norsk 3.divisjon. For å understreke hvor lite penger vi brukte så fikk assistent-treneren en sykkel i lønn for sitt arbeid (denne ble han i tillegg frastjålet på høsten...). I tillegg måtte samtlige spillere på A-laget betale treningsavgift for å få lov til å spille i Korsvoll (buhuuu til Lyn som ikke har råd til å lønne alle spillerne sine...)

2. Laget må i år beregne 10 flyturer nordover (dette er en økning på 10 fra i fjor), hvor 4 av disse turene må inkludere overnatting på noen av Nord-Norges flotteste/billigste hoteller (det er bare å glemme all-inclusive...).

I Korsvoll er vi vandt til å snu på krona, så vi får bare snu på den enda en gang. Så må vi i tillegg huske på at dette ikke er noe billigere for de andre lagene enn det det blir for oss...

Vi håper at de Korsvoll-supporterne som eventuelt har flyttet nordover, orker å bruke en dagstur for å støtte sitt kjære lag på en av sine turer. I tillegg håper vi at fjorårets resultater får enda flere til å møte opp på årets hjemmekamper. Fjorårets sesong beviste for alvor at Korsvoll ikke er et lag man skal ta lett på, og det er noe både spillerne og trenerapparatet nå jobber aktivt for å kunne bidra med.

Fotball er nemlig ganske enkelt, hold 0'en så er du garantert poeng... Hvis du i tillegg scorer 1 mål, så er du garantert 3. 

Mer info om årets sesong og nye spiller kommer etterhvert. Vi leses!
​Informasjon vedrørende baneforhold

Postet av Korsvoll IL den 3. Jan 2018

Som de fleste av dere har lagt merke til er baneforholdene på Korsvollbanen for tiden for dårlige, og langt fra det man forventer med et undervarmeanlegg.

Årsaken til at forholdene er såpass dårlige er at det ved oppstart av anlegget i høst ble oppdaget at det var luft i systemet, som krevde en nedeperiode i forbindelse med feilsøk og etterfylling av væske i rørsystemet som skal varme banen. Etter denne nedeperioden har det vært vansker med å få tint gjennom frosten som allerede hadde fått etablert seg i dreneringslaget i banen, fordi undervarmeanlegget ikke er dimensjonert for å tine tykke islag. Å få bort isen visste vi derfor at ville ta noe tid, noe vi opplevde i fjor, da systemet brukte 3 uker på å få tint banen etter en liknende nedeperiode. Vi hadde imidlertid håpet at man gjennom julen skulle ha fått tint gjennom frostlaget, og at banen nå ved skolestart skulle vært i den stand vi ønsker å ha den vinterstid. Når det ikke ennå har skjedd på tross av tidvis mildere vær i romjulen, vil vi forsøke å endre strategi noe i varmingen av banen, og jobbe fullt med få etablert gode spilleflater så raskt som mulig. Vi håper å oppleve tydelig bedring i løpet av uken, men vil uansett gi så god informasjon som mulig underveis.Levert av IdrettenOnline